ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Koσμοσυρροή στη γιορτή λαδιού στη Μικρή Μαντίνεια

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση του κόσμου στην χτεσινή 7η γιορτή λαδιού που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό σχολείο της Μικρής Μαντίνειας!
Πλέον η γιορτή έχει γίνει θεσμός και κάθε χρόνο την παραμονή ή ανήμερα του Προφήτη Ηλία που γιορτάζει η περιοχή, πλήθος κόσμου επισκέπτεται την Μαντίνεια για να διασκεδάσει και απολαύσει τα εδέσματα που ετοιμάζουν οι γυναίκες του συλλόγου κι όχι μόνο.

Στην χθεσινή γιορτή το παρών έδωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και πολλά στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ υπήρξε και η πρωτοτυπία από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Μικρής Μαντίνειας Στέλιο Λιακέα που ζήτησε από το … μικρόφωνο να γίνουν νέα έργα στην περιοχή και συγκεκριμένα τα πεζοδρόμια ώστε η περιοχή “να γίνει το καλύτερο θέρετρο της Πελοποννήσου” όπως τόνισε χαρακτηριστικά, με τον Περιφερειάρχη να μην αρνείται και να ρίχνει το μπαλάκι στον παριστάμενο Δήμαρχο Καλαμάτας!
Στην εκδήλωση βρέθηκαν και τα 30 παιδιά του θερινού σχολείου που έχουν έρθει από την Αμερική και τον Καναδά και δήλωσαν ότι θα ήθελαν να υπήρχε περισσότερο λάδι σε έκθεση για να μπορούν να κάνουν κάποιες αγορές.
Ο χορευτικός όμιλος Λεύκιππος για άλλη μία φορά έδωσε το παρόν, με εξαιρετικές χορευτικές εμφανίσεις, ενώ ένα θεατρικό δρώμενο από τους “Φίλους της παράδοσης” σκόρπισε άφθονο γέλιο!
Η βραδιά είχε και διατροφολόγικές συμβουλές και όλοι Φεύγοντας πήραν ένα πλαστικό με εδέσματα που είχαν ετοιμάσει οι γυναίκες του συλλόγου.

To Top