ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοσμόπουλος: Να σταματήσει η τρομοκράτηση των εργαζομένων με την απειλή μηνύσεων-Να κάνει ΕΔΕ ο Δήμαρχος για τις καταγγελίες στη ΔΕΥΑΚ

H ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ” ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας (30/08/2021) ρωτήσαμε τον κο Δήμαρχο, για τις πολύ σοβαρές καταγγελίες για τον τρόπο λειτουργίας της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. που ήρθαν πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας.
Ο κος Δήμαρχος μας απάντησε ότι για το θέμα αυτό θα διενεργηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε), διότι και αυτός αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα των καταγγελιών και θα μας απαντήσει λεπτομερώς μετά από αυτήν.
Με έκπληξη όμως βλέπουμε ότι στην Ημερήσια Διάταξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Κ., το οποίο πρόκειται να συνεδριάσει την Παρασκευή 03/09/2021 , περιλαμβάνεται θέμα που αφορά την υποβολή μήνυσης κατά του πρώην εργαζομένου, ο οποίος έκανε τις καταγγελίες αυτές .

Καλούμε τον κο Δήμαρχο να τιμήσει το λόγο που μας έδωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο και να προχωρήσει άμεσα σε Ε.Δ.Ε για τις συγκεκριμένες καταγγελίες , οι οποίες φαίνεται να είναι καλά τεκμηριωμένες και να σταματήσει την τρομοκράτηση των εργαζομένων με την απειλή και υποβολή μηνύσεων, οι οποίες δείχνουν πανικό και διάθεση συγκάλυψης των γεγονότων” .

Κοσμόπουλος: Να σταματήσει η τρομοκράτηση των εργαζομένων με την απειλή μηνύσεων-Να κάνει ΕΔΕ ο Δήμαρχος για τις καταγγελίες στη ΔΕΥΑΚ
To Top