ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοσμόπουλος: Σε κακή κατάσταση οι αγροτικοί δρόμοι στο Δήμο-Ζητά την άμεση αποκατάστασής τους

Οι ερωτήσεις του Βασίλη Κοσμόπουλου, επικεφαλής της παράταξης «Καλαμάτα μπροστά», στο Δημοτικό Συμβούλιο της 21/10/2019.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Α. Η σήμανση της ονοματοδοσίας των οδών είναι βασικό στοιχείο της εύρυθμης λειτουργίας της πόλης. Πριν από χρόνια έγινε μία ομολογουμένως επιτυχημένη προσπάθεια τοποθέτησης της εν λόγω σήμανσης η οποία στη συνέχεια ατόνησε. Σήμερα στα σημεία που έγιναν οι αναπλάσεις η σήμανση αυτή έχει εξαφανιστεί. Είναι επομένως επιτακτική ανάγκη η επαναφορά της σήμανσης στα σημεία που αφαιρέθηκε, η επέκτασή της στα σημεία που δεν υπάρχει και η επισκευή της στα σημεία που έχει αλλοιωθεί.

Β. Σε λίγες ημέρες ξεκινά η ελαιοκομική περίοδος και η πλειονότητα της αγροτικής οδοποιίας βρίσκεται σε κακή κατάσταση . Είναι κατά συνέπεια άμεσης προτεραιότητας η επιμέλεια για την αποκατάστασή της όπως άλλωστε τονίστηκε και από πολλούς προέδρους κοινοτήτων στην κατά τα άλλα μάλλον επικοινωνιακού χαρακτήρα σύσκεψη που είχαν με τη δημοτική αρχή για τη διαχείριση των απορριμμάτων.

ΣΧΟΛΙΟ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;

Το περασμένο Σάββατο ο κος Πρωθυπουργός βρέθηκε στην Καλαμάτα αλλά παρά το γεγονός ότι ο κος Δήμαρχος ανήκει στο κόμμα του δεν επισκέφθηκε το Δημαρχείο, όπως συνηθίζεται, αλλά προτίμησε να κάνει μία βόλτα στην πλατεία της πόλης. Αναρωτιόμαστε αν πρέπει να εκλάβουμε τη στάση αυτή του κου Πρωθυπουργού, ως έκφραση δυσφορίας για τις επιλογές των συνεργασιών του κου Δημάρχου.

To Top