ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοσμόπουλος: Ο φονικός σεισμός της Σάμου “καμπανάκι” για το Δήμο Καλαμάτας και τα παλαιά κτήρια

ΒΙΤΡΙΟΛΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΑΛΕΙΦΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Αιχμηρή ανακοίνωση της παράταξης Κοσμόπουλου "Καλαμάτα Μπροστά" για τον πρόσφατο ανασχηματισμό της Δημοτικής Αρχής Βασιλόπουλου με αναφορές σε "ανακύκληση επιτυχημένων", αλλά και "υποχρεωτική καραμπόλα" λόγω του διορισμού της Ε.Αλειφέρη στη διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας. Βιτριολικό το σχόλιο για τα κίνητρα της ίδιας, που σύμφωνα με την παράταξη Κοσμόπουλου "φιλοδόξησε να διοικήσει τον Δήμο αλλά τον εγκατέλειψε σε σύντομο διάστημα. Ίσως η αγάπη και το ενδιαφέρον τελείωσαν γρήγορα". Από την ανακοίνωση δεν λείπει η συμπαράσταση στη Σάμο που δοκιμάζεται από τον φονικό σεισμό, αλλά και η έκκληση για αυστηρή τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Τι αναφέρει η παράταξη Κοσμόπουλου "Καλαμάτα Μπροστά"

"Η παράταξη μας αυτές τις δύσκολες ώρες για την πατρίδα μας :

1. Στέλνει την σκέψη της και την αγάπη της, στο δοκιμαζόμενο νησί της Σάμου. Η πόλη μας πληγωμένη πριν χρόνια από τον Εγκέλαδο, συναισθάνεται την θέση των νησιωτών συμπατριωτών μας.
Συλλυπούμεθα τις οικογένειές των νεαρών θυμάτων, ευχόμενοι παρηγορία.
Η αιτία της τραγικής απώλειας των δύο νέων, ας είναι ένα καμπανάκι και για τον Δήμο μας, όσον αφορά την άρση επικινδυνότητας παλαιών κτιρίων.

2. Παρακαλεί τους συμπολίτες μας να τηρούν με θρησκευτική ευλάβεια τις υποδείξεις των ειδικών, ώστε να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσης του ιού, που αρχίζει να σφίγγει απειλητικά την περιοχή μας.

3. Δεν σχολιάζει την ανακύκληση των "επιτυχημένων". Πιθανόν ο κ. δήμαρχος δεν γνωρίζει ότι "ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει".

Εκτός αν ήταν υποχρεωτικές καραμπόλες, μετά την παραίτηση της αντιδημάρχου, που φιλοδόξησε να διοικήσει τον δήμο, αλλά τον εγκατέλειψε σε σύντομο διάστημα. Ίσως η αγάπη και το ενδιαφέρον τελείωσαν γρήγορα".

Μ.Π.

Κοσμόπουλος: Ο φονικός σεισμός της Σάμου “καμπανάκι” για το Δήμο Καλαμάτας και τα παλαιά κτήρια
To Top