ΕΥ ΖΗΝ

O κορυφαίος bartender Νίκος Μπάκουλης στο “Aquarella” στην Καρδαμύλη

Στην Καρδαμύλη δεν πλήττεις ποτέ: όλη μέρα δεν χορταίνεις τις ομορφιές της και το βράδυ δεν σε αφήνουν σε ησυχία τα παιδιά του Aquarella Cafe!

Στον μοναδικό χώρο της Aquarella θα “μαγέψει” με τις δημιουργίες του ο Νίκος Μπάκουλης

Συνεχίζοντας τις βραδιές με πρωτότυπα events και happenings και αφού προηγήθηκε στις αρχές Αυγούστου ένα εξαιρετικό event που συνδύασε μουσική και κοκτέιλ, αύριο βράδυ, Πέμπτη 10 Αυγούστου στο “Aquarella” θα βρίσκεται ο Νίκος Μπάκουλης ένας από τους κορυφαίους bartenders της χώρας, ο οποίος μάλιστα το 2011 αναδείχτηκε νικητής του World class bartender!

O Nίκος Μπάκουλης στη δράση

Το event με τίτλο “Τhe Clumsies” που σημαίνει “ατσούμπαλοι, αδέξιοι”, αλλά σε καμία περίπτωση ο Νίκος δεν είναι τέτοιος, ανήκει σε μία πρωτοβουλία μιας ομάδας κορυφαίων bartenders και φίλων πάνω από όλα, που έχουν αφήσει εποχή στις αθηναϊκές νύχτες έχοντας το ομώνυμο μαγαζί.

Ο Νίκος Μπάκουλης είναι μοναδικός στο να εξιτάρει τον εγκέφαλο και τον ουρανίσκο με εκπληκτικά κοκτέιλ και αναλαμβάνει δράση πίσω από την μπάρα του all day – hot spot που έχουν φτιάξει στην οδό Πραξιτέλους 30 στην Αθήνα, έχοντας δημιουργήσει έναν κατάλογο για όλα τα γούστα!
Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι κάθε κοκτέιλ είναι μία γιορτή απογείωσης…

Αυτός λοιπόν ο εξαιρετικός μπαρτέντερ το βράδυ της Πέμπτης βρίσκεται στην Καρδαμύλη σε μία ανεπανάληπτη βραδιά στο Aquarella!

Tα μοναδικά event συνεχίζονται στο Aquarella

Να μια … γεύση από την δράση του:

To Top