ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορωνοϊός: Καταγγελίες για ανοικτά καφενεία σε χωριά της Μεσσηνίας

Συλλήψεις καταστηματαρχών που αψήφησαν τα μέτρα και άνοιξαν κανονικά

Σε πέντε συλλήψεις ιδιοκτητών καταστημάτων που άνοιξαν και λειτουργούσαν κανονικά παρά την απαγόρευση έχει προχωρήσει η Ελληνική Αστυνομία.

Πρόκειται κατά βάση για κομμωτήρια και καταστήματα περιποίησης νυχιών ενώ μέσα στη λίστα υπάρχει ένα γυμναστήριο και ένα κλαμπ, τα οποία χθες το βράδυ ήταν ανοιχτά παρά τη δημοσιοποίηση της απαγόρευσης.

Συγκεκριμένα, σε ΚαλλιθέαΠατήσια και Παλαιό Φάληρο, αλλά και στο Ηράκλειο, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και οδήγησαν στο αυτόφωρο προσωρινά υπεύθυνους ή ιδιοκτήτες.

Χθες το βράδυ εντόπισαν το γυμναστήριο στη Νέα Σμύρνη που ήταν ανοιχτό και μέσα υπήρχε κόσμος που έκανε γυμναστική ενώ στην Κυψέλη ένα μπαρ όπου ιδιοκτήτης φέρεται να είναι ένας αλλοδαπός ήταν ανοιχτό με τους θαμώνες μέσα στο κατάστημα.

Την ίδια ώρα, έχουν κληθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση από τη Διεύθυνση Αθηνών όλοι οι διαχειριστές των αστυνομικών τμημάτων της Αθήνας για να παραλάβουν γάντια, καθαριστικά και είδη υγιεινής τα οποία θα πρέπει να χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια των περιπολιών τους.

Ανοικτά τα καφενεία σε κάποια χωριά της Μεσσηνίας…

Δυο καταγγελίες έγιναν σήμερα το πρωί στο Messinialive για δυο ανοικτά καφενεία σε περιοχές της Μεσσηνίας, τα οποία όπως μας δηλώθηκε  “ήταν γεμάτα κόσμο και μάλιστα με άτομα τρίτης ηλικίας, επειδή τα υπόλοιπα τήρησαν τα μέτρα και δεν άνοιξαν”! Το ένα ήταν σε περιοχή της Κυπαρισσίας και το άλλο σε χωριό του Δήμου Δυτικής Μάνης.

Κορωνοϊός: Καταγγελίες για ανοικτά καφενεία σε χωριά της Μεσσηνίας
To Top