Υγεία

Κορονοϊός: Mόλις 5 εμβολιασμοί σήμερα στη Μεσσηνία

Μόλις 5 εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού έγιναν σήμερα στη Μεσσηνία, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Την ίδια ώρα, δεν έγινε κανένας εμβολιασμός στους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Να υπενθυμίσουμε ότι αύριο, Σάββατο, ξεκινούν οι εμβολιασμοί των ηλικιωμένων άνω των 85 ετών, που θα πρέπει να προσέλθουν στα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας για να εμβολιαστούν, ενώ από την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου θα επιστρατευτούν και τα Κέντρα Υγείας του Νομού, καθώς όπως είναι φυσικό, δεν μπορούν οι υπερήλικες να ταξιδεύουν σε Καλαμάτα και Κυπαρισσία από τα χωριά τους, διανύοντας χιλιόμετρα για να εμβολιαστούν.

Επίσης ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πως θα εμβολιαστούν οι ηλικιωμένοι που έχουν κινητικά προβλήματα ή είναι κατάκοιτοι και είναι αδύνατον να μετακινηθούν. Θα υπάρξουν άραγε κλιμάκια που θα μεταβαίνουν στα σπίτια για να τους εμβολιάσουν; Υπάρχει πρόβλεψη και στρατηγικό σχέδιο για τις περιπτώσεις αυτών των ανθρώπων; Ή βλέποντας και κάνοντας και εδώ; Για την ιστορία, σήμερα έγιναν πανελλαδικά 4.581 εμβολιασμοί.

Μαίρη Περδικέα

Κορονοϊός: Mόλις 5 εμβολιασμοί σήμερα στη Μεσσηνία
To Top