Υγεία

Κορονοϊός: 6 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-Στους 26 οι ασθενείς με covid στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

505 rapid test σημερα στη Μεσσηνία

Έξι νέα κρούσματα  ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ για τη Μεσσηνία το τελευταίο 24ωρο. Σήμερα, από τις 08.30 το πρωί μέχρι και τις 3.30 το μεσημέρι, έγιναν από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ 505 rapid test στο Νομό μας, που έδωσαν και τα 6 νέα κρούσματα. Συγκεκριμένα, έγιναν πάνω από 180 τεστ στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας και πάνω από 190 στα σπιτάκια στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας. Την ίδια ώρα έγιναν πάνω από 50 τεστ από άλλο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στα Γιαννιτσάνικα, στον χώρο του πολιτιστικού Συλλόγου “Φαραί”, και σχεδόν 40 στο Ασπρόχωμα, στην εκκλησία του Αγ. Ταξιάρχη.

ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ

Την ίδια ώρα, καλύτερα είναι τα νέα όσον αφορά τους ασθενείς με covid στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Συγκεκριμένα, 24 ασθενείς νοσηλεύονται στην Κλινική Covid και 2 ασθενείς στη ΜΕΘ Covid, με έναν να παραμένει διασωληνωμένος, καθώς ο άλλος αποσωληνώθηκε αλλά παραμένει στη ΜΕΘ. Το ενθαρρυντικό είναι επίσης ότι δόθηκαν 4 εξιτήρια, έγιναν ωστόσο 3 εισαγωγές.

30 νεα κρουσματα στην Κορινθία-116 στην Αχαΐα

Στο μεταξύ, η επιδημιολογική κατάσταση στην υπόλοιπη Πελοπόννησο, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, αποτυπώνεται ως εξής: 30 νέα κρούσματα στην Κορινθία, στην Αρκαδία 14, στην Αργολίδα 12, στην Ηλεία 11, και στην Λακωνία μόλις 3. Όσον αφορά στην Αχαΐα, καταγράφηκαν 116 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο.

Μαίρη Περδικέα

Κορονοϊός: 6 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-Στους 26 οι ασθενείς με covid στο Νοσοκομείο Καλαμάτας
To Top