Υγεία

Κορονοϊός: 5 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο στη Μεσσηνία

Μόλις 5 νέα κρούσματα ανακοίνωσε για τη Μεσσηνία ο ΕΟΔΥ, που αφορούν το τελευταίο 24ωρο. Μετά το συναγερμό για τα χθεσινά 14, πέσαμε σε μονοψήφια και πάλι νούμερα, ωστόσο οι υγειονομικές αρχές είναι σε επιφυλακή, καθώς είναι διάχυτη η ανησυχία την τελευταία εβδομάδα, μετά τη ραγδαία αύξηση που παρουσιάζουν τα κρούσματα στο Νομό μας.  Άλλωστε, το τελευταίο 24ωρο έγιναν πολύ λιγότερα τεστ, από τις προηγούμενες μέρες.

Την ίδια ώρα, η επιδημιολογική κατάσταση στους υπόλοιπους νομούς της περιφέρειας Πελοποννήσου έχει ως εξής βάσει των ανακοινώσεων του ΕΟΔΥ: 9 νέα κρούσματα στην Αρκαδία, 7 στην Κορινθία, 5 στη Λακωνία και μόλις 2 στην Αργολίδα.

ΑΛΩΝΙΑ: 22 rapid test από τον ΕΟΔΥ -όλα αρνητικά

Πάντως, σήμερα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε στα Αλώνια, για rapid test σε όποιον από τους κατοίκους επιθυμούσε, και έγιναν 22 τεστ, όλα αρνητικά. Για τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου έχουν προγραμματιστεί τεστ για κορονοϊό και στο Πλατύ, αλλά και στο αμφιθέατρο “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος” του Διοικητηρίου Καλαμάτας, καθώς και στα Λέϊκα, μετά από κάλεσμα του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου της περιοχής.

Μαίρη Περδικέα

Κορονοϊός: 5 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο στη Μεσσηνία
To Top