Υγεία

Κορονοϊός: 3 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία

Τρία κρούσματα καταγράφονται στη Μεσσηνία το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ. Την ίδια ώρα, 12 νέα κρούσματα εντοπίστηκαν στην Κορινθία, 8 στη Λακωνία, 4 στην Αρκαδία, και κανένα στην Αργολίδα. Συνολικά, στην περιφέρεια Πελοποννήσου καταγράφηκαν 27 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο.

ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ Ή ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ 

Να σημειωθεί ότι μεγαλώνει η λίστα των σχολικών τμημάτων ή τάξεων που τίθενται σε αναστολή μετά από κρούσμα κορονοϊού. Έτσι τέθηκε σε αναστολή μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου η Β’ και η ΣΤ’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Αρεόπολης. Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη σε αναστολή λειτουργίας βρίσκονται τμήματα το 3ου και 4ου Δημοτικών Τριπόλεως, του Δημοτικού Άστρους Κυνουρίας (μέχρι τις 3/2), καθώς και του 3ου Δημοτικού Άργους Ορεστικού και  5ου Δημοτικού Ναυπλίου. Στα τμήματα που τίθενται σε αναστολή, συνεχίζονται τα μαθήματα μέσω τηλεδιδασκαλίας.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: 12 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΚΑΙ 2 ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ

Στο μεταξύ, βαίνει μειούμενος ο αριθμός των ασθενών με κορονοϊό που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Από τους 17 συνολικά νοσηλευόμενους με κορονοϊό αρχές της εβδομάδας, πλέον είναι 14, εκ των οποίων οι 12 ασθενείς νοσηλεύονται στην κλινική covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας και οι 2 παραμένουν διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου.

Μαίρη Περδικέα

Κορονοϊός: 3 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία
To Top