Υγεία

Κορονοϊός: 2 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-Μια ηλικιωμένη νεκρή στο Νοσοκομείο και 4 οι διασωληνωμένοι

Μόνο 2 νέα κρούσματα ανακοίνωσε σήμερα στη Μεσσηνία ο ΕΟΔΥ, και αφορούν το τελευταίο 24ωρο απο χθες 3 το μεσημέρι έως και σήμερα. Το ένα κρούσμα εντοπίστηκε στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας. Να σημειωθεί ότι τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ έκαναν σήμερα στη Μεσσηνία 512 τεστ. Συγκεκριμένα έγιναν 208 στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, 215 στο Μέγαρο όπου και εντοπίστηκε ένα κρούσμα, 88 σε Κυπαρισσία και Αρμενιούς, καθώς και σε κλειστές δομές της πόλης, όλα αρνητικά.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ-4 ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ- 3 ΕΞΙΤΗΡΙΑ

Ωστόσο, στο Νοσοκομείο Καλαμάτας είχαμε σήμερα ακόμα έναν νεκρό από κορονοϊό. Πρόκειται για μια 94χρονη.  Ενώ διασωληνώθηκε ακόμα ένας ασθενής που διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας από Τρίπολη, ανεβάζοντας τον αριθμό των διασωληνωμένων στη ΜΕΘ Covid σε 4. Την ίδια ώρα, στην Κλινική Covid  του Νοσοκομείου νοσηλεύονται 17 ασθενείς, και 3 που ανάρρωσαν πήραν εξιτήριο.

100 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑ-ΑΡΓΟΛΙΔΑ-ΑΡΚΑΔΙΑ

Συνεχίζεται η αύξηση των κρουσμάτων στους υπόλοιπους νομούς της Πελοποννήσου. Σήμερα ανακοινώθηκαν 50 νεα κρούσματα στην Κορινθία, ενώ ακολουθεί η Αργολίδα με 30 κρούσματα, και η Αρκαδία με 20. Χαμηλά παραμένει η Λακωνία με 3 νέα κρούσματα. Όσον αφορά στην Αχαΐα καταγράφονται 84 νέα κρούσματα και στην Ηλεία 24 νέα μέσα σε 24 ώρες.

Αύριο, Πέμπτη, κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας, στο 5ο Γυμνάσιο, αλλά και στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας, ενώ σταθερό στη βάση του παραμένει το κλιμάκιο στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, με καθημερινούς ελέγχους από τις 08.30 το πρωί έως και τις 15.30.

Μαίρη Περδικέα

Κορονοϊός: 2 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία-Μια ηλικιωμένη νεκρή στο Νοσοκομείο και 4 οι διασωληνωμένοι
To Top