Εικαστικά

Koρώνη: Εγκαινιάζεται απόψε η Διεθνής Έκθεση Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού

Εγκαινιάζεται στην Κορώνη, το Σαββάτο 26 Αυγούστου, στις 20:00 μ.μ, η διεθνής έκθεση αρχιτεκτονικής και υποδειγματικού σχεδιασμού GOOD DESIGN 2016.

Η έκθεση, που διοργανώνεται από το Φεστιβάλ Τεχνών Κορώνης και παρουσιάζεται – κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή, Σαββάτο και Κυριακή
20:30 – 23:00 – στο αρχοντικό Ταρσούλη
και στη συνέχεια στο Μανιατάκειον Ίδρυμα, στην Κορώνη, όπου θα παραμείνει ανοικτή, κατά διαστήματα, μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου (πληρ. 0030 – 6976709769).

Την έκθεση θα παρουσιάσει και θα προλογίσει ο καθηγητής μηχανολογίας Δρ. Τάκης Παπαδόπουλος. Θα συνοδευτεί και από αναλυτική παρουσίαση ενός από τα ιδιαίτερα εκθέματα που παρουσιάζονται στον χώρο από την Μεσσηνιακής καταγωγής, ζωγράφο και αρχιτέκτονα, Αφροδίτη Κυριαζή.

Μέλη της Αθηναγορείου Φιλαρμονικής Κορώνης και της Ορχήστρας των Πλαγίων Ήχων θα επενδύσουν μουσικά την όλη εκδήλωση.

Τα διεθνή αυτά βραβεία και εκθέματα παρουσιάστηκαν στο κοινό, αρχικά στο Σικάγο και εν συνεχεία, κατά την διάρκεια του 2016-2017, στο Δουβλίνο και στην Αθήνα.

Αποτελεί ένα διεθνές πρόταγμα αισθητικής εξωστρέφειας και ευαισθητοποίησης του αισθητηρίου του ευρύτερου κοινού της περιοχής μας, στις πιο σύγχρονες διεθνείς τάσεις, στον τομέα του σχεδιασμού προϊόντων και της αρχιτεκτονικής κτηριακών εγκαταστάσεων.

Η έκθεση έχει τον τίτλο:
GREEN GOOD DESIGN AWARDS 2016
με την προτροπή: ”Design a better world now!

Koρώνη: Εγκαινιάζεται απόψε η Διεθνής Έκθεση Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού
To Top