ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοροναϊός: Τρία τα κρούσματα στην Ελλάδα- Θετικό και το παιδί της 38χρονης-Κρούσμα και στην Αθήνα

Θετικό στον κορονοϊό βρέθηκε και το παιδί της 38χρονης από τη Θεσσαλονίκη που διαγνώσθηκε ως «ασθενής μηδέν» του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου είναι και η μητέρα του σε απομόνωση, ενώ είναι σε καλή κατάσταση όπως και η μητέρα του και έχει παρουσιάσει ήπια συμπτώματα.

Σημειώνεται πως το παιδί είχε πάει στο σχολείο για τουλάχιστον δύο ημέρες (Δευτέρα και Τρίτη) μετά την επιστροφή της μητέρας του από το Μιλάνο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να έχουν εκτεθεί κι άλλα άτομα στον ιό.

Στο μεταξύ, η 38χρονη είναι απύρετη και συνεχίζει την αγωγή της. Θα παραμείνει 14 ημέρες σε απομόνωση και στη συνέχεια θα τεθεί σε κατ΄ όικον απομόνωση στο σπίτι της. Συνολικά, θα πρέπει να παραμείνει 27 μέρες σε απομόνωση, όπως μετέδωσε το MEGA.

Κρούσμα και στην Αθήνα από άτομο που ταξίδεψε από τη Βόρεια Ιταλία. Νοσηλεύεται στο Αττικόν

Επίσης εντοπίστηκε και το πρώτο κρούσμα στην Αθήνα σε γυναίκα η οποία είχε επίσης ταξιδέψει σε πληγείσα περιοχή της Ιταλίας. Περισσότερα στοιχεία για την ηλικία ή το χρόνο του ταξιδιού της συγκεκριμένης γυναίκας δεν έγιναν γνωστά. Θα υπάρξει ιχνηλάτηση των επαφών και της συγκεκριμένης γυναίκας.
Μια γυναίκα 40 ετών που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία είναι το τρίτο κρούσμα κορονοϊού στην χώρα μας αυτή την φορά στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η γυναίκα επισκέφθηκε πρώτα ιδιωτικό θεραπευτήριο και από εκεί την παρέπεμψαν στο Αττικόν που είναι και νοσοκομείο αναφοράς.

πηγή: Documentonews.gr/news247.gr

Κοροναϊός: Τρία τα κρούσματα στην Ελλάδα- Θετικό και το παιδί της 38χρονης-Κρούσμα και στην Αθήνα
To Top