ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορομηλάς: “Οι δημόσιες υπηρεσίες οφείλουν να είναι περισσότερο ευαισθητοποιημένες”

Τη στήριξη του Συλλόγου Τριτέκνων έχει η οικογένεια της οποίας κάηκε το σπίτι. Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Χρήστος Κορομηλάς μίλησε με θερμά λόγια για αυτή την οικογένεια-πρότυπο όπως τη χαρακτήρισε, που ζει με αξιοπρέπεια, με παιδιά πολύ καλούς μαθητές στο σχολείο τους, που προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες της ζωής, ενώ τώρα έχουν ένα ακόμα φορτίο να διαχειριστούν, αυτό του καμένου σπιτιού τους.

O Χρήστος Κορομηλάς

Ο Χρήστος Κορομηλάς ζήτησε οι Υπηρεσίες να είναι περισσότερο ευαισθητοποιημένες σε τέτοια ζητήματα οικονομικής φύσεως και οφειλών, που αντιμετωπίζουν δεκάδες οικογένειες με πολλά παιδιά και ο κρατικός μηχανισμός πρέπει να στέκεται αρωγός δίπλα τους, βάζοντας ένα δίχτυ ασφαλείας και όχι με τυφλή εφαρμογή της νομιμότητας, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με μικρά παιδιά. Ο πρόεδρος των Τριτέκνων Μεσσηνίας “έκρουσε το καμπανάκι” του κινδύνου λέγοντας ότι τέτοια δραματικά περιστατικά πρέπει να κινητοποιήσουν τις δημόσιες δομές και υπηρεσίες προκειμένου να προλαμβάνουν τέτοιες καταστάσεις και όχι να σπεύδουν εκ των υστέρων όταν έχει ήδη γίνει η ζημιά.

Τέλος, επεσήμανε το έμπρακτο ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη που έδειξε η τοπική κοινωνία και διάφοροι επιχειρηματίες για να ξανασταθεί στα πόδια της αυτή η οικογένεια.

To Top