ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντινέας: «Θα πάρει θέση η ΝΔ για στέλεχός της που κατηγορείται για τα στημένα;»

“ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΡΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΙΛΗΣΕ”

Θα ήθελα να δω την αντίδραση της ΝΔ μετά τις εξελίξεις για τα στημένα, είναι περήφανη για τα στελέχη της, θα καταδικάσει τα γεγονότα; αναρωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας Στον 105,5 στο Κόκκινο και την Αλέκα Ζουμή, όπου αναφέρθηκε αναλυτικά στην παραπομπή του Βαγγέλη Μαρινάκη και άλλων 27 ατόμων σε δίκη.

Ως βασικός μάρτυρας της υπόθεσης, ο πρώην διαιτητής υπογράμμισε πως δεν έχει αλλάξει ούτε λέξη στις καταθέσεις του όλα αυτά τα χρόνια, στέλνοντας το μήνυμα πως “θα τα πούμε πλέον στα δικαστήρια”. Σημείωσε πως “κάποιοι μας έλεγαν τρελούς αλλά πλέον η δικαιοσύνη μίλησε”. Παράλληλα, κάλεσε την Νέα Δημοκρατία να πάρει θέση στο γεγονός πως ανάμεσα στους κατηγορούμενος βρίσκεται και στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

“Μετά από αγώνα έξι χρόνων βγήκε κάποιο αποτέλεσμα, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Οταν εγώ τα έλεγα, όταν το αθλητικό τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ τα φώναζε, μάς έλεγαν τρελούς. Αλλά η δικαιοσύνη μίλησε έστω κι αν άργησε πάρα πολύ. Καθυστερούσαν για διάφορους λόγους. Οσον αφορά τον εκρηκτικό μηχανισμό που μπήκε στον μαγαζί μου, δυστυχώς δεν μπόρεσαν να βρουν στοιχεία, ήταν τόσο καταρτισμένοι αυτοί που το έκαναν….”

“Εγώ προσωπικά και για πλημμέλημα να κατηγορούμαι δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ την νύχτα... Ισως η πλευρά Μαρινάκη να το αντιμετωπίζει με… χιούμορ. Ομως θα σας πω κάτι, επειδή εμπλέκονται πάρα πολλοί άνθρωποι, ο δήμαρχος Οιχαλίας και πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ τότε, ο Αριστείδης Σταθοπουλος, αυτή τη στιγμή βάσει της απόφασης πρέπει να φύγει…

Θα ήθελα να δω την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας που υποστήριξε έναν δήμαρχο που τώρα κατηγορείται, θα τον διαγράψει; είναι περήφανη η Νέα Δημοκρατία για τα στελέχη της, θα καταδικάσει τα γεγονότα η Νέα Δημοκρατία; Εννοείται πως όλοι έχουν το κριτήριο της αθωότητας μέχρι να δικαστούν αλλά δεν πίστευαν ότι θα πάνε ποτέ σε δίκη”.
Ακούστε εδώ όλη τη συνέντευξη:

ΠΗΓΗ:Stokokkino

Κωνσταντινέας: «Θα πάρει θέση η ΝΔ για στέλεχός της που κατηγορείται για τα στημένα;»

Δημοφιλέστερα

To Top