ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντινέας: “Κύριοι, η προηγούμενη Κυβέρνηση εξασφάλισε για τη Μεσσηνία 120 εκατ. ευρώ.Εσείς τι θα κάνετε;

Για “υποσχέσεις που έπεσαν στο κενό” και για “προεκλογικά παραμύθια” κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο πρώην βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, αναφορικά με τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης της ΝΔ.

Απευθυνόμενος προς τους κυβερνητικούς βουλευτές του Νομού, δηλώνει πως πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα το έργο για τη Μεσσηνία, καθώς η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει εξασφαλίσει από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 120.000.000 ευρώ για το Νομό μας. Κάνει λόγο για “ίλιγγο” που προκαλεί η διαφορετική θέση των βουλευτών Μεσσηνίας της ΝΔ στο θέμα του δρόμου Καλαμάτα-Ριζόμυλος, ενώ κρίνει ως θετικές τις διαβεβαιώσεις Κικίλια για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, “αρκεί να μην είναι λόγια του αέρα”, όπως λέει χαρακτηριστικά, διαμηνύοντας ότι θα στηρίξει οτιδήποτε καλό για το Νομό μας, αλλά θα είναι απέναντι σε κάθε πρόσκομμα για την ανάπτυξη της Μεσσηνίας.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ

Οι υποσχέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την εφαρμογή σημαντικών μέτρων για τους συμπολίτες μας, έπεσαν στο κενό! Χαρακτηριστικά αναφέρω την προκαταβολή φόρου στο 50% για τους ελεύθερους επαγγελματίες, τη μηδενική αύξηση στα τιμολόγια της Δ.Ε.Η., την καταγγελία της συμφωνίας των Πρεσπών (αφού αυτή, ήταν κατά τα λεγόμενα τους μία κακή συμφωνία), τη μείωση του πλεονάσματος στο 2.5% αλλά και το σημαντικό θέμα της μετανάστευσης.Προεκλογικά παραμύθια…

Ίλιγγο προκαλεί η στάση των κυβερνητικών βουλευτών της Μεσσηνίας, λέγοντας άλλα ο ένας και άλλα ο άλλος για τον δρόμο Καλαμάτα – Ριζόμυλο – Πύλο – Μεθώνη. Ας μην ξεχνάμε πως έχει ήδη εγκριθεί ομόφωνα από τη ΣΔΙΤ η δημοπράτηση του έργου κατασκευής και εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση του έργου από την προηγούμενη κυβέρνηση!

Κύριοι, οι πολίτες της Μεσσηνίας δεν μπορούν να περιμένουν εσάς. Ξεκινήστε το έργο άμεσα! Αυτό σας είπε και η ευρωπαϊκή επιτροπή άλλωστε.
Όσο για το θέμα του στρατοπέδου, περιμένουμε να δούμε εάν θα το κρατήσουν, όπως μας έλεγαν προεκλογικά. Θεωρώ ότι η δημιουργία ενός Κέντρου Πολιτικής Προστασίας Νοτίου Ελλάδος κρίνεται παραπάνω από αναγκαία καθώς και η μεταστέγαση υπηρεσιών, όπως για παράδειγμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης
Μεσσηνίας.

Με αμείωτο ενδιαφέρον αναμένουμε, επίσης, να δούμε και τι θα γίνει με το φράγμα των Φιλιατρών. Υπενθυμίζω ότι η κυβέρνηση Σύριζα έχει εξασφαλίσει 44.000.000€ από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Αυτό που περιμένουμε τώρα, είναι να δούμε αν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα τηρήσει τις διαδικασίες
για να ξεκινήσει επιτέλους το έργο για το αρδευτικό δίκτυο του φράγματος των Φιλιατρών!

Κλείνοντας, θα ήθελα να επισημάνω ότι φαίνονται θετικές οι δεσμεύσεις του κ. Β. Κικίλια για το νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, φτάνει, όμως, να γίνουν άμεσα. Θα περιμένουμε και ελπίζουμε να μην είναι λόγια του αέρα όπως και οι προεκλογικές δεσμεύσεις!

“Κύριοι, η προηγούμενη κυβέρνηση εξασφάλισε μόνο από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων για τη Μεσσηνία πάνω από 120.000.000 €. Εσείς τι θα κάνετε;”

Θα συνεχίσω να είμαι αρωγός και συμπαραστάτης σε οτιδήποτε καλό αφορά τον τόπο μας αλλά θα με βρείτε πολιτικά απέναντί σας σε ό,τι δεν διεκδικείτε για το συμφέρον και την ανάπτυξη της Μεσσηνίας”.

Κωνσταντινέας: “Κύριοι, η προηγούμενη Κυβέρνηση εξασφάλισε για τη Μεσσηνία 120 εκατ. ευρώ.Εσείς τι θα κάνετε;
To Top