Επιχειρείν

Koniaris: Νέο κατάστημα με τσάντες!

ΑΝΔΡΙΚΑ, ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΕΣ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ “KONIARIS”

Νέο κατάστημα απέκτησε η εταιρία “Koniaris” στον πεζόδρομο της Αριστομένους, ακριβώς απέναντι από το κατάστημα υποδημάτων και πλέον διαθέτει μεγάλο χώρο και για τσάντες!

Με την ίδια κορυφαία ποιότητα, με μεγάλη ποικιλία, με άψογη εξυπηρέτηση, σε ένα υπερσύγχρονο και “φωτεινό” κατάστημα για συμφέρουσες αγορές!

New shop -new design-new project λοιπόν με το “Κoniaris bags”!

Η εταιρία “Koniaris” δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου και παραγωγής γυναικείας υπόδησης εδώ και 60 χρόνια, ως οικογενειακή επιχείρηση.
Με πλούσια παράδοση στο χώρο του υποδήματος έχει πλέον περάσει σε 3η γενιά και συνεχώς εκσυγχρονίζεται ώστε να καλύπτει τις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας.

Η πολυετής εμπειρία μας στον τομέα της γυναικείας υπόδησης, οδήγησε στη δημιουργία του πρώτου καταστήματος “Koniaris”, στην καρδιά της Καλαμάτας, εκπροσωπώντας τις πιο γνωστές και trendy εταιρίες γυναικείας υπόδησης και τσάντας.

 

Μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να ξεχωρίσει για την ποιότητα των προϊόντων και τη μοναδική εξυπηρέτηση του, και η αποδοχή του κόσμου ήταν αυτή που έδωσε την ώθηση για τη δημιουργία νέων καταστημάτων στην Τρίπολη, το Ναύπλιο και την Ζάκυνθο!
Έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την ικανοποίηση των αναγκών πελατών της, η εταιρία επεκτάθηκε στο ανδρικό και το παιδικό παπούτσι.
Τέλος, η συνεχής επιθυμία για ανάπτυξη και εναρμόνιση με τα νέα δεδομένα της αγοράς οδήγησαν στη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Στόχος της εταιρίας είναι να προσφέρει στους πελάτες της, με υπευθυνότητα, σεβασμό και συνέπεια, ποιοτικά και άνετα προϊόντα, υψηλής αισθητικής, συγχρονισμένα με τις τάσεις τις διεθνούς μόδας και ευρεία γκάμα επιλογών.

info

https://www.koniarisshoes.gr/

https://www.koniarisshoes.gr/gynaikeies-tsantes.html

Koniaris: Νέο κατάστημα με τσάντες!
To Top