Αθλητισμός

Κονδύλι 150.000 ευρώ εξασφάλισε ο Αθανασόπουλος για το κλειστό Μεσσήνης

Μόνιμη λύση στο χρόνιο πρόβλημα της στεγανότητας της οροφής στο κλειστό γυμναστήριο Μεσσήνης δρομολογεί η Δημοτική αρχή της πόλης με ενέργειές του Γιώργου Αθανασόπουλου.

Το πρόβλημα υφίσταται τα τελευταία χρόνια με συνέπεια κάθε φορά που υπάρχει έντονη βροχόπτωση να πλημμυρίζει η σάλα και να επιστρατεύονται οι… κουβάδες καθιστώντας από προβληματική έως και επικίνδυνη για τους αθλητές τη λειτουργία του.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος απηύθυνε αίτημα χρηματοδότησης στο Υπουργείο Εσωτερικών και όπως έκανε γνωστό ο ίδιος η πρότασή του έγινε αποδεκτή.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε κονδύλι 150.000 ευρώ για αποκατάσταση της οροφής, μόνωση, υδρορροές, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις που σημαίνει και νέος φωτισμός στο γήπεδο ενώ θα υπάρξει και αντικατάσταση των τμημάτων του παρκέ που έχουν υποστεί ζημιά από την υγρασία.

“Κάναμε υπομονή ώστε να εξασφαλίσουμε μία μονιμότερη και πιο αποτελεσματική λύση καθώς και τα προηγούμενα χρόνια έγιναν μικροπαρεμβάσεις οι οποίες όμως είχαν μηδενικό αποτέλεσμα”, ανέφερε ο Δήμαρχος Μεσσήνης.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν το αμέσως προσεχές διάστημα με στόχο το έργο να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρόνο, όπως τόνισε στο MessiniaLive ο αντιδήμαρχος, αρμόδιος σε θέματα Αθλητισμού, Χαράλαμπος Μακρής:

“Επιδίωξη μας είναι οι διαδικασίες να τρέξουν με γοργούς ρυθμούς. Οι μελέτες βρίσκονται στο τελικό στάδιο και με την καινούργια χρονιά θα υπάρξει και ο ανάδοχος ώστε το έργο να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι ένα θέμα που έχει μπει σε υψηλή προτεραιότητα“.

 

Κονδύλι 150.000 ευρώ εξασφάλισε ο Αθανασόπουλος για το κλειστό Μεσσήνης
To Top