ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολυμβητήριο Καλαμάτας: Με σύμμαχο τον καιρό έγινε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού

Με σύμμαχο τον καιρό- παρά τις προγνώσεις για πολύ κακές καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια της Κυριακής, λόγω “Ηφαιστίωνα”- και με την παρουσία αρκετού κόσμου, για μια ακόμη χρονιά τελέστηκε η καθιερωμένη κατάδυση του Τιμίου Σταυρού, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμάτας.

Προηγήθηκε ο Μέγας Εσπερινός της εορτής των Θεοφανείων στο Παρεκκλήσιο της Αγίας Βαρβάρας, το οποίο βρίσκεται πλησίον του Κολυμβητηρίου, προεξάρχοντος του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμ. Φιλίππου Χαμαργιά, με τη συμμετοχή και του Αρχιμ. Αλεξίου Αρώνη και του εφημερίου του παρεκκλησίου Πρωτ. Αθανασίου Σιψά, ενώ παρέστησαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Φάβας και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!!!

Δημοσιεύτηκε από Lydia Exintaveloni στις Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2020

 

Μετά το πέρας του εσπερινού με πομπή μετέβησαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο όπου τελέστηκε η καθιερωμένη τελετή, ενώ τον Τίμιο Σταυρό έπιασε ο μαθητής της ΣΤ’ τάξης Δημοτικού Δημοσθένης Λυκοτραφίτης, στον οποίο και δόθηκε ως δώρο ένας ασημένιος σταυρός.

Να σημειωθεί ότι οι μικροί κολυμβητές αψήφησαν το “τσουχτερό” κρύο και βούτηξαν στο νερό, ενώ σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν δόθηκαν ως δώρο κομποσκοίνια.

Κολυμβητήριο Καλαμάτας: Με σύμμαχο τον καιρό έγινε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού
To Top