Αθλητισμός

Κολυμβητήριο Καλαμάτας: Νέα ηλεκτρονικά χρονόμετρα, πίνακας, χλωριωτής και … μπηχτή Μπακολιά

Στην αναγκαία υλικοτεχνική αναβάθμιση του κολυμβητηρίου προχώρησε ο Αθλητικός οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο προπονητής της ομάδας πόλο του ΝΟ Καλαμάτας, Στάθης Μπακολιάς.

Συγκεκριμένα, ο εξοπλισμός αφορά στα νέα ηλεκτρονικά χρονόμετρα για την διεξαγωγή αγώνων πόλο, αφού λόγω των νέων κανονισμών με τα υπάρχοντα δεν μπορούσαν να διεξαχθούν αγώνες.

Παράλληλα, το Δημοτικό κολυμβητήριο εφοδιάστηκε και με ηλεκτρονικό πίνακα αποτελεσμάτων για αγώνες πόλο.

Πρόκειται για μια σημαντική προμήθεια ώστε να μπορέσουν να γίνουν αγώνες Α2 κατηγορίας, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στην Καλαμάτα να διεκδικήσει εκτός από αγώνες εθνικών κατηγοριών και ομίλους ηλικιακών πρωταθλημάτων, από τα σωματεία που καλλιεργούν το άθλημα καθώς και διεξαγωγής τουρνουά στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας των παιδιών με στόχο πάντα την διάδοση του αθλήματος.

Επίσης ο Στάθης Μπακολιάς, αναφέρει: Μετά το ξήλωμα του ξύλινου δαπέδου και της επικίνδυνης για την υγεία των αθλουμένων μοκέτας που είχε τοποθετηθεί στο προθερμαντήριο και η απομάκρυνση τους αποτελούσε χρόνιο αίτημα του σύλλογου μας είδαμε με γοργούς ρυθμούς να αντικαθίστανται και οι σάπιες σχάρες στο χώρο του προθερμαντηρίου ενώ ξεκίνησε και η τοποθέτηση του αυτόματου χλωριωτή (θα ολοκληρωθεί εντός του Δεκεμβρίου) προκειμένου η ποιότητα του νερού να είναι η ενδεδειγμένη και σύμφωνη πάντα ως προς τις υγειονομικές διατάξεις.

“Για την τοποθέτηση αυτόματου χλωριωτή είχαμε γίνει” ενοχλητικοί” σε κάποιους τα τελευταία χρόνια, βέβαια κάποιους άλλους δεν τους ενοχλούσε, τα αποτελέσματα όμως έδειξαν ποιός είχε δίκιο….. αλλά από ότι βλέπω κάποιοι δεν βάζουν μυαλό. Δεν πειράζει και αύριο μέρα ξημερώνει!”

Ενημέρωση για την τοποθέτηση του χλωριωτή στο κολυμβητήριο ζήτησε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας η δημοτική σύμβουλος Τόνια Κουζή, επικεφαλής της παράταξης “Καλαμάτα- Τόπος ζωής”.

 

Κολυμβητήριο Καλαμάτας: Νέα ηλεκτρονικά χρονόμετρα, πίνακας, χλωριωτής και … μπηχτή Μπακολιά
To Top