ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινό μέτωπο 11 επαγγελματικών συλλόγων Μεσσηνίας και Ηλείας για τον δρόμο Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Πάνδημο αίτημα να προχωρήσει και να κατασκευαστεί επιτέλους ο δρόμος

Οι 8 εμπορικοί Σύλλογοι Μεσσηνίας και Ηλείας καθώς και οι επαγγελματίες εστίασης, και τουριστικών καταλυμάτων συγκροτούν μέτωπο αγώνα για να προχωρήσει επιτέλους η κατασκευή του δρόμου Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα. Οι επαγγελματίες έκαναν ήδη χθες μια πρώτη συνάντηση  στην Καλαμάτα και αναμένεται και δεύτερη διευρυμένη στις 5 Ιουνίου στην Κυπαρισσία για τις περαιτέρω κινήσεις τους, προκειμένου να καταστεί σαφές ότι ο δρόμος πρέπει να γίνει αφενός για την ασφάλεια της κυκλοφορίας και αφετέρου για την ανάπτυξη των περιοχών τόσο της Ηλείας όσο και της Μεσσηνίας. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

"Συνάντηση πραγματοποίησε χθες, Τετάρτη 25/05/2022, το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, στην Καλαμάτα.

Αποκλειστικό θέμα συζητήσεως ήταν το μέτωπο που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των Εμπορικών Συλλόγων Πύργου, Κρεστένων, Ζαχάρως, Κυπαρισσίας, Μεσσήνης, Γαργαλιάνων, Φιλιατρών, Κορώνης, της Ένωσης ξενοδόχων και ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων Τριφυλίας και του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας για την διεκδίκηση του αυτονόητου, την κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου, Πύργος - Καλό Νερό - Τσακώνα.

Και με τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας υπήρχε πλήρη ταύτιση απόψεων για την υλοποίηση κατασκευής του αυτοκινητόδρομου, και έτσι και αυτός ο σύλλογος συμμετέχει στο κοινό μας μέτωπο διεκδίκησης.

Μετά και από αυτήν την συνάντηση ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος επαφών με αντικείμενο το κλείσιμο του δαχτυλιδιού, και έτσι πλέον την Κυριακή 05/06, στις 18:30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, του Δήμου Τριφυλίας, στην Κυπαρισσία, θα διεξαχθεί διευρυμένη συνεδρίαση των προεδρείων των μετεχόντων Συλλόγων, στο κοινό μας μέτωπο, ώστε να συναποφασιστούν οι μετέπειτα κινήσεις μας.

- Εμπορικός Σύλλογος Πύργου

- Εμπορικός Σύλλογος Κρεστένων

- Εμπορικός Σύλλογος Ζαχάρως

- Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας

- Ένωση ξενοδόχων και ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων Τριφυλίας

- Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης

- Εμπορικός Σύλλογος Γαργαλιάνων

- Εμπορικος Σύλλογος Φιλιατρών

- Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας

- Σύλλογος Επαγγελματιών Κορώνης

- Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας", καταλήγει η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας.

 

Μπροστάρηδες οι Δήμαρχοι Καλαμάτας και Πύργου

Να υπενθυμίσουμε οτι στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η Τοπική Αυτοδιοίκηση, με προεξάρχοντες τους δημάρχους Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο και Πύργου, Παναγιώτη Αντωνακόπουλο που είχαν πριν μια εβδομάδα συνάντηση για το θέμα στην Καλαμάτα.

Μαίρη Περδικέα

 

Διαβάστε και αυτό:

Κοινό μέτωπο για να προχωρήσει ο δρόμος Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα: Συνάντηση Δημάρχων Καλαμάτας και Πύργου

Κοινό μέτωπο 11 επαγγελματικών συλλόγων Μεσσηνίας και Ηλείας για τον δρόμο Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα
To Top