ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλοπή on camera σε επιχείρηση κρεάτων στον Άγ. Κωνσταντίνο Αρφαρών-[Bίντεο]

ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΠ’ΑΥΤΟΦΩΡΩ

ΕΣΤΡΙΨΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ

Θρασύτατη κλοπή κασετόφωνου αυτοκινήτου on camera, χθες βράδυ στον Άγιο Κωνσταντίνο Αρφαρών, σε επιχείρηση εμπορίας κρεάτων.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα νεαρός με κουκούλα μπήκε στο πάρκινγκ της επιχείρησης κρεάτων, και αφού έλεγξε το εσωτερικό του παρκαρισμένου αυτοκινήτου της εταιρείας με τον φακό του ετοιμάστηκε να αναλάβει δράση.

Ωστόσο, την προσοχή του απέσπασε η κάμερα ασφαλείας του χώρου και αμέσως-προκειμένου όπως νόμιζε να μην καταγράψει τις κινήσεις του- βρήκε τρόπο και έστριψε την κάμερα προς άλλη κατεύθυνση.
Ωστόσο, η κάμερα είχε προλάβει και είχε καταγράψει τόσο τις κινήσεις του όσο και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Στη συνέχεια με μια πέτρα έσπασε το τζάμι του συνοδηγού του επαγγελματικού βαν και άρπαξε το κασετόφωνο. Απομακρύνθηκε αμέσως από το σημείο με τα πόδια, όπως ακριβώς είχε έρθει.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Η ΚΑΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

https://www.facebook.com/cristina.georgakila/videos/10213495726761719/

Συνελήφθη επ’αυτοφώρω μαζί με το κασετόφωνο

Στο μεταξύ είχε χτυπήσει συναγερμός στην εταιρεία security για ύποπτες κινήσεις στην επιχείρηση, μιας και η κάμερα είχε ανιχνευτή κίνησης και είχε καταγράψει όλο το περιστατικό. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και αστυνομικό όχημα έσπευσε στην περιοχή. Με βάση την περιγραφή του νεαρού, με το φούτερ και την κουκούλα, που δόθηκε από την εταιρεία security, αμέσως οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν μαζί με το κασετόφωνο.
Πρόκειται για 22χρονο Ρομά, κάτοικο της περιοχής, κατά του οποίου θα υποβληθεί μήνυση από τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και κλοπή.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη επιχείρηση μπαίνει στο στόχαστρο κλεφτών, καθώς όπως δήλωσαν στο MessiniaLive οι ιδιοκτήτες της, πάρα πολλές φορές τους έχουν κλέψει, σπάζοντας τα επαγγελματικά τους αυτοκίνητα και κλέβοντας ό,τι έβρισκαν σε αυτά, από κινητά και λάπτοτ, μέχρι χρήματα ακόμα και κρέατα μέσα από τα ψυγεία τους. Οι ίδιοι έχουν αναγκαστεί και έχουν λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να προστατέψουν την επιχείρησή τους. Όπως μας επεσήμαναν, είναι η πρώτη φορά που κάποιος συλλαμβάνεται.

Μαίρη Περδικέα

Κλοπή on camera σε επιχείρηση κρεάτων στον Άγ. Κωνσταντίνο Αρφαρών-[Bίντεο]
To Top