ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Kλείνει την Πέμπτη για 5 ώρες η γέφυρα Τσακώνας-Από την παλαιά Ε.Ο.Καλαμάτας-Τρίπολης η κυκλοφορία

Κλείνει την Πέμπτη για 5 ώρες το ρεύμα προς Αθήνα και την Τετάρτη το ρεύμα προς Καλαμάτα

Λόγω εργασιών συντήρησης στη μεταλλική γέφυρα της Τσακώνας θα γίνουν την Πέμπτη 5 Μαΐου για περίπου 5 ώρες, από τις 08:00 το πρωί έως και τη 13:00 το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να παραμείνει κλειστό στην κυκλοφορία το ρεύμα προς Αθήνα  και η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από την παλαιά Εθνική Οδό Καλαμάτας-Τρίπολης, σύμφωνα με την αστυνομική διάταξη του Διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας.

Κλείνει την Τετάρτη το ρεύμα προς Καλαμάτα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο- Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο- Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης από την κατασκευάστρια εταιρεία.

Οι ρυθμίσεις αυτές, που αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, περιλαμβάνουν το τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 198,3 (Α.Κ. Παραδεισίων) και 210,0 (Α.Κ. Τσακώνας) και ειδικότερα, λόγω αποκλεισμού του ανωτέρω τμήματος:

  • Την Τετάρτη (4.5.2022) η κυκλοφορία των οχημάτων, στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα, θα εκτρέπεται στην παλαιά Εθνική Οδό Τρίπολης-Καλαμάτας.
  • Την Πέμπτη (5.5.2022) η κυκλοφορία των οχημάτων, στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπεται στην παλαιά Εθνική Οδό Καλαμάτας -Τρίπολης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

Kλείνει την Πέμπτη για 5 ώρες η γέφυρα Τσακώνας-Από την παλαιά Ε.Ο.Καλαμάτας-Τρίπολης η κυκλοφορία
To Top