ΠΟΛΙΤΙΚΗ

KKE: Παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας – Ισχυρή η πεποίθηση για εκλογή Μεσσήνιου Βουλευτή του κόμματος

Η Τ.Ε. ΚΚΕ Μεσσηνίας παρουσίασε σήμερα το πρωί το Tapas στο Ιστορικό κέντρο, τους επτά υποψήφιους βουλευτές του Νομού Μεσσηνίας.

Συνέντευξη τύπου έδωσε σήμερα, Πέμπτη 6 Απριλίου, η Τ.Ε. Μεσσηνίας του ΚΚΕ, παρουσιάζοντας τους υποψηφίους του νομού Μεσσηνίας για τις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου. Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο Vino Banco Tapas Bar.
Την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών έκανε ο Θοδωρής Μπολέτης, Γραμματέας της Τ.Ε. Μεσσηνίας του ΚΚΕ, αναφέροντας τα εξής:

KKEDSC-1118

KKEDSC-1119

KKEDSC-1120

KKEDSC-1121

KKEDSC-1122

KKEDSC-1123

«Παρουσιάζουμε σήμερα το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για το νομό Μεσσηνίας. Αποτελείται από καταξιωμένους και αναγνωρισμένους αγωνιστές που καθημερινά βρίσκονται στη πάλη για τα δικαιώματα του λαού. Πρωτοστάτησαν όλα τα προηγούμενα χρόνια στην αντιπαράθεση με την κυβερνητική πολιτική, στους σημαντικούς αγώνες του λαού. Στην οργάνωση της αλληλεγγύης, την αντιιμπεριαλιστική πάλη, τα δικαιώματα των γυναικών, της νέας γενιάς για μόρφωση και ζωή με δικαιώματα.

KKEDSC-1124

KKEDSC-1125

KKEDSC-1126

KKEDSC-1127

KKEDSC-1128

Το ψηφοδέλτιο μάχης, μαζί με τους χιλιάδες φίλους, οπαδούς, συμπορευόμενους με το ΚΚΕ σε αυτές τις εκλογές θα δώσουμε αποφασιστικά τον αγώνα μέχρι τη τελευταία ώρα για την μεγάλη ενίσχυση του ΚΚΕ στη Μεσσηνία και πανελλαδικά. Η εκλογή κομμουνιστή βουλευτή στη Μεσσηνία μετά από 10ετίες να γίνει στόχος ευρύτερων λαϊκών δυνάμεων. Θα είναι δύναμη προωθητική, για τα συμφέροντα του Μεσσηνιακού λαού, για τα δικαιώματα και τις διεκδικήσεις του. Κομμουνιστής βουλευτής στο Νομό, σημαίνει δυνατός μεσσηνιακός λαός.
Ιδιαίτερο κάλεσμα απευθύνουμε στους χιλιάδες συμπολίτες μας που ασφυκτιούν από τα δεσμά της αντιλαϊκής πολιτικής, που εξοργίζονται με το κοινό αντιλαϊκό πρόγραμμα της επόμενης κυβέρνησης, ανεξαρτήτου κόμματος και χρώματος. Που τα όνειρα τους δεν χωράνε στην ζωή χωρίς δικαιώματα, στην φτώχεια και την ενεργεία, στην μισή δουλειά – μισή ζωή. Δεν χωράνε στο άγχος του να βγει ο μήνας, του συστήματος που δεν επιτρέπει στην νέα γενιά να ζήσει όπως ορίζει η τεχνολογία και τα επιτεύγματα του 21ου αιώνα. Ένα σύστημα που οι λίγοι έχουν τα πολλά και οι πολλοί τα λίγα. Ένα σύστημα που ο ιερός νόμος είναι το κέρδη, που είναι αιματοβαμμένα στα καθημερινά Τέμπη της λαϊκής οικογένειας, και στις πολεμικές συγκρούσεις των ιμπεριαλιστών.
Η δικαιολογημένη οργή από την διαχρονική αντιλαϊκή πολιτική όλων αυτών των κομμάτων, να συναντηθεί στη κάλπη με το ΚΚΕ και να γίνει δύναμη ανατροπής, διεκδίκησης και πάλης. Γιατί αυτό που κρίνεται στις 21 Μάη, είναι ο λαός να βγει πιο δυνατός ώστε να ορθώσει εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική, να αποσπάσει νίκες και κατακτήσεις, να ανοίξει ο δρόμος για ριζική φιλολαϊκή λύση των προβλημάτων μας. Γι’ αυτό χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ, που θα καταθέσει αυτή την δύναμη στους αγώνες και στο εργατικό – λαϊκό κίνημα.

Καλούμε τους χιλιάδες και εδώ στο Νομό που αναγνωρίζουν την τιμιότητα, την ανιδιοτελή του στάση, πιστεύουν στην δύναμη του αγώνα και της συλλογικής διεκδίκησης να πάρουν θέση δίπλα στο ΚΚΕ. Παρά τις επιφυλάξεις και τις ενστάσεις που ενδεχόμενα έχουν με το ΚΚΕ, να κάνουν δικιά τους υπόθεση την ενίσχυση του, να καταγράψει αισθητή άνοδο στη Μεσσηνία και σε όλη την Ελλάδα».

Το ψηφοδέλτιο στον νομό Μεσσηνίας απαρτίζουν οι:

1. Γαλανόπουλος Γιάννης, χειρούργος ορθοπεδικός, διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και μέλος της ΕΓ της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος.

2. Καντζιλιέρη Χριστίνα, κτηνίατρος, ελεύθερη επαγγελματίας.

3. Κομπότης Άρης, Μηχανολόγος Μηχανικός, εργαζόμενος σε βιομηχανία τροφίμων. Γραμματέας του Συνδικάτου Τροφίμων και ποτών νομού Μεσσηνίας.

4. Κουκούμη Ειρήνη, ελεύθερη επαγγελματίας στην εστίαση στην Κυπαρισσία και υπάλληλος σε ασφαλιστικό γραφείο, γραμματέας του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου δημοτικού σχολείου Κυπαρισσίας.

5. Νικολόπουλος Σπύρος, αγρότης, μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων περιφέρειας Πελοποννήσου.

6. Σμυρνής Αργύρης, πλοίαρχος Λιμενικού Σώματος ε.α., μέλος της Θεατρικής Διαδρομής, πρώην πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Καλαμάτας.

7. Χρηστέα Στέλλα, μεταλλειολόγος ΕΜΠ. Ιδιοκτήτρια συνεργείου αυτοκινήτων. Μέλος του Δ.Σ. σωματείου επισκευαστών μηχανημάτων νομού Μεσσηνίας. Γραμματέας του Δ.Σ. του πανελληνίου συνδέσμου ιδιοκτητών συνεργείων επισκευαστών αντλιών πετρελαιοκινητήρων.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις από τους Γιάννη Γαλανόπουλο, υποψήφιο βουλευτή και Αντώνη Κατσά, δικηγόρο και επί σειρά ετών υποψήφιο βουλευτή και ευρωβουλευτή με το ΚΚΕ.

Η παρουσίαση έκλεισε με τοποθέτηση του πρώην υποψηφίου με το ΚΚΕ, νομικού Αντώνη Κατσά με επίκεντρο το δυστύχημα στα Τέμπη και τον νομικό ισχυρισμό της απόδοσης των ευθυνών στους υπευθύνους με βαριά αδικήματα, όπως ο ίδιος ανέλυσε.

Το ανανεωμένο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ Μεσσηνίας ενόψει των επερχόμενο εθνικών εκλογών της 21ης Μαίου 2023 το στελεχώνουν οι:

Γιάννης Γαλανόπουλος
Χριστίνα Καντζιλιέρη
Άρης Κομπότης
Ειρήνη Κουκούμη
Σπύρος Νικολόπουλος
Αργύρης Σμυρνής
Στέλλα Χρηστέα

KKEDSC-1129

KKEDSC-1130

KKEDSC-1131

KKEDSC-1132

KKEDSC-1133

KKEDSC-1134

KKEDSC-1135

KKEDSC-1136

KKEDSC-1137

KKEDSC-1138

KKEDSC-1139

KKEDSC-1140

KKEDSC-1141

KKEDSC-1142

KKEDSC-1143

KKEIMG-5649

To Top