ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κιβωτός του Κόσμου: Τιμολόγια και αποδείξεις στα σκουπίδια έξω από τη δομή της Καλαμάτας

Πεταμένα τιμολόγια και αποδείξεις βρέθηκαν σε κάδους απορριμμάτων έξω από τη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στην Καλαμάτα. Ανάλογα ευρήματα είχαν εντοπιστεί και στη δομή της Χίου, γεγονός, που μπορεί να αναδεικνύει πιθανόν τον πανικό των υπευθύνων, μετά τον ορυμαγδό αποκαλύψεων το τελευταίο διάστημα.

Δείτε φωτογραφίες:

Καλαμάτα

Καλαμάτα

Καλαμάτα

Καλαμάτα

Συνελήφθη για οπλοκατοχή και αφέθηκε ελεύθερη η υπεύθυνη της δομής

Ελεύθερη με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε η υπεύθυνη της Κιβωτού του Κόσμου στην Καλαμάτα, η οποία είχε συλληφθεί για οπλοκατοχή ως υπεύθυνη της δομής, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη χθεσινή έρευνα η υπάλληλος ενημέρωσε τις Αρχές ότι υπάρχει μέσα στη δομή ένα περίστροφο. Οπως υποστήριξε το περίστροφο βρέθηκε εντός της δομής κατά τις εργασίες καθαρισμού για την έναρξη λειτουργίας της πριν 2 χρόνια. Από τότε το όπλο βρισκόταν, όπως είπε, κλειδωμένο σε ένα συρτάρι. 

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την υπάλληλο για παράνομη οπλοκατοχή, στη συνέχεια όμως αφέθηκε ελεύθερη μετά από προφορική εντολή του Εισαγγελέα. Η συγκεκριμένη υπάλληλος μαζί με μία ακόμα συνάδελφό της είχαν προσαχθεί κατά τη χθεσινή έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν στοιχεία και κατάσχεσαν οικονομικά βιβλία, τα οποία θα αξιοποιηθούν από τον αρμόδιο εισαγγελέα για τη διερεύνηση της οικονομικής διαχείρισης της “Κιβωτού του Κόσμου”.

To Top