ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κιβωτός του Κόσμου: Θέση εργασίας παιδαγωγού – φροντιστή

Παιδαγωγός – Φροντιστής

Η Κιβωτός του Κόσμου εξελίσσεται και αναζητά επαγγελματίες με ανθρωποκεντρική κουλτούρα και εμπειρία στο αντικείμενό τους. Ανά την Ελλάδα (Αθήνα-Καλαμάτα-Χίος-Βόλος-Πωγωνιανή Ηπείρου-Κόνιτσα Ηπείρου) απλώνουμε μια μεγάλη αγκαλιά φροντίδας στα παιδιά που φιλοξενούμε.

Περιγραφή ρόλου:

Ο/Η παιδαγωγός της Κιβωτού του Κόσμου αποτελεί πρόσωπο αναφοράς και είναι συνυπεύθυνος, μαζί με το Προσωπικό Φροντίδας, στα καθήκοντα της ανατροφής των παιδιών. Δημιουργεί συναισθηματική σύνδεση με τα παιδιά και έχει ζωτικό χώρο και παρουσία στο σπίτι που μεγαλώνουν, συμμετέχοντας ενεργά στη καθημερινότητα της οικογένειας. Αναλαμβάνει την παιδαγωγική υποστήριξη των φιλοξενούμενων παιδιών τόσο στο επίπεδο του σχεδιασμού και της συν διαμόρφωσης του ατομικού «πλάνου ζωής» και του παιδαγωγικού ατομικού πλάνου, όσο και στο πρακτικό επίπεδο της υλοποίησής τους. Έχει σημαίνοντα ρόλο στη διαμόρφωση εκείνων των συνθηκών που θα συνδράμουν θετικά στην ψυχική, πνευματική και κοινωνική ισορροπία και ανάπτυξη του παιδιού, ούτως ώστε να αποκτήσει  την απαραίτητη αυτοεκτίμηση.

 Απαραίτητα Προσόντα:

 • Πτυχίο Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών ή Παιδαγωγικών Σπουδών ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ ή πτυχίο επαγγελματικού λυκείου ειδικότητας Κοινωνικών Φροντιστών ή άλλο πτυχίο σχετικό με τη φροντίδα παιδιών.
 • Προϋπηρεσία σε δομές εξειδικευμένης φροντίδας παιδιών και εφήβων
 • Εμπειρία στη συνεργασία διεπιστημονικής ομάδας
 • Δυνατότητα εργασιακής δέσμευσης για ικανό χρονικό διάστημα και ανάλογο της φύσεως του ρόλου
 • Ικανότητα κρίσης, με επικοινωνιακές και συνεργατικές δεξιότητες σε υψηλό επίπεδο
 • Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών ή δίπλωμα εξειδίκευσης (επιθυμητό)
 • Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου
 • Γνώση Η/Υ (Word, Excel, Internet)
 • Καλή γνώση αγγλικής γλώσσας

Ο οργανισμός μας παρέχει:

 • ικανοποιητικές αποδοχές,
 • περιβάλλον εργασίας με προοπτικές εξέλιξης στο αντικείμενο εργασίας
 • δυνατότητα κοινωνικής προσφοράς με επίκεντρο τα παιδιά και τις οικογένειές τους, που μας έχουν ανάγκη

Παρατηρήσεις:

Παρακαλούμε όπως στείλετε το βιογραφικό σας στο hr@kivotostoukosmou.gr με τίτλο το όνομα της θέσης για την οποία πραγματοποιείτε αίτηση.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να συνεργαστείτε με την Κιβωτό του Κόσμου και για το βιογραφικό σημείωμα που μας αποστείλατε. Επικοινωνία θα γίνει μόνον με τους υποψηφίους που επιλέγονται για την επόμενη φάση στην διαδικασία προσλήψεων.

Για την άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων, καθώς και για οποιαδήποτε απορία σε σχέση με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς, μπορείτε να απευθυνθείτε μέσω επιστολής στην ταχυδρομική διεύθυνση: Κιβωτός του Κόσμου, Ζηνοδώρου 3 & Καλλικλέους 10442. Συμπληρωματικά, η νομοθεσία σας παρέχει το δικαίωμα προσφυγής ενώπιον της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, εφόσον θεωρείτε ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων δεν πραγματοποιείται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων.

 

Κιβωτός του Κόσμου: Θέση εργασίας παιδαγωγού – φροντιστή
To Top