ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κίνημα Αλλαγής: “Συνιστούμε στην κ.Κουμάντου να ανατρέξει εκ νέου στην Ιστορία”

“Συνιστούμε στην κυρία Κουμάντου, λοιπόν, να ανατρέξει εκ νέου στην Ιστορία και στα γεγονότα της συγκεκριμένης περιόδου και να είναι πιο προσεκτική την επόμενη φορά που θα αναφερθεί σε εμβληματικά πρόσωπα της Δημοκρατικής Παράταξης, γιατί οι σημερινοί 17χρονοι θα πρέπει να μαθαίνουν την πραγματική Ιστορία της χώρας”, αναφέρεται μεταξύ άλλων την ανακοίνωση που εξέδωσε το Κίνημα Αλλαγής σχετικά με το πολιτικό “ατόπημα” της Πιπίνας Κουμάντου να παρουσιάσει ως τροχαίο ατύχημα τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη.
Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής αναφέρει τα εξής:

“Διαβάσαμε με έκπληξη τα όσα υποστηρίζει το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Πιπίνα Κουμάντου, σχετικά με τη δολοφονία Λαμπράκη και το πως αυτή συντελέστηκε.
Η δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη αποτελεί μία από τις πιο μαύρες στιγμές της συντηρητικής παράταξης, την οποία ίσως η κυρία Κουμάντου επιθυμεί να παραφράσει. Η πράξη αυτή είχε πολιτικά αίτια και ήταν πλήρως ενορχηστρωμένη από το παρακράτος της Δεξιάς που εκείνη την εποχή λειτουργούσε με τακτικές μαφίας. Δεν ήταν ούτε τυχαίο γεγονός, ούτε οφείλεται σε ένα απλό τροχαίο και σκοπό είχε να τιμωρήσει τον ειρηνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη για την μέχρι τότε δράση του.

Συνιστούμε στην κυρία Κουμάντου, λοιπόν, να ανατρέξει εκ νέου στην Ιστορία και στα γεγονότα της συγκεκριμένης περιόδου και να είναι πιο προσεκτική την επόμενη φορά που θα αναφερθεί σε εμβληματικά πρόσωπα της Δημοκρατικής Παράταξης, γιατί οι σημερινοί 17χρονοι θα πρέπει να μαθαίνουν την πραγματική Ιστορία της χώρας”.

Κίνημα Αλλαγής: “Συνιστούμε στην κ.Κουμάντου να ανατρέξει εκ νέου στην Ιστορία”
To Top