ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ: Πού και πώς θα διεξαχθούν οι εκλογές στη Μεσσηνία

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
Τι αναφέρεται σε ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του Κινήματος Αλλαγής σχετικά με τις διαδικασίες των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Στις 5/12 και (αν χρειαστεί) στις 12/12 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ. Στις εκλογές αυτές ψηφίζουν τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος Αλλαγής.
Ως μέλη του Κινήματος Αλλαγής, ορίζονται όσες και όσοι συμφωνούν με τις Αρχές και τις επιδιώξεις του Κινήματος. Κατά την διαδικασία των εκλογών όποια/ος δεν είναι ήδη μέλος υποβάλλει αίτηση εγγραφής ως μέλος ή φίλος και δηλώνει ότι δεν είναι μέλος άλλου πολιτικού κόμματος.
Μέλη ή φίλοι μπορούν να εγγραφούν Ελληνίδες/Έλληνες πολίτες, πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αλλοδαπές/οί που κατοικούν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα, ηλικίας 16 ετών και άνω, οι οποίοι αποδέχονται τις Αρχές του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.
Δεν μπορούν να εγγραφούν μέλη ή φίλοι, όσες και όσοι συμμετέχουν σε άλλο πολιτικό κόμμα ή σε φορείς με στόχους που έρχονται σε αντίθεση με το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.


Στον Δήμο Οιχαλίας, προς διευκόλυνση των ψηφοφόρων και για την τήρηση των υγιεινομικών μέτρων, η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, στις 5 (και εάν χρειαστεί) στις 12 Δεκεμβρίου, θα διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο «ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ» (αντί του Δημαρχείου) στον Μελιγαλά.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 7:00 π.μ. μέχρι τις 7:00 μ.μ. Για την συμμετοχή στην ψηφοφορία είναι απαραίτητη η επίδειξη επίσημου αποδεικτικού ταυτότητας. Το κόστος συμμετοχής στην ψηφοφορία είναι 3 ευρώ.
Επισημαίνεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά το υγιεινομικό πρωτόκολλο και η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους.

ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ: Πού και πώς θα διεξαχθούν οι εκλογές στη Μεσσηνία
To Top