ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ Μεσσηνίας: Η Κυβέρνηση επέλεξε τον χρηματισμό των νέων ως αποκλειστικό κίνητρο για τον εμβολιασμό

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Λίγα λόγια για την «ΚΑΡΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ»

Έτσι βαφτίστηκε το δώρο των 150 ευρώ από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις νέες και τους νέους 18-25 ετών που θα εμβολιαστούν, «Κάρτα Ελευθερίας»!

Σοκ για τους δημοκρατικούς πολίτες, για τους προοδευτικούς πολίτες, αλλά και για την ελληνική κοινωνία. Η χρησιμοποίηση του χρήματος ως κίνητρου για μια πράξη που συνδέεται με την υγεία και του ατόμου και του συνόλου, αντί ο εμβολιασμός των νέων να είναι απόφαση συλλογικής ευθύνης και συνείδησης.

Απαράδεκτο από ηθικής πλευράς, για μια πράξη τόσο μεγάλης σημασίας, να χρησιμοποιείται το οικονομικό κίνητρο. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας διδάσκει τη νέα γενιά πως δεν υπάρχει η ανιδιοτέλεια και η συναίσθηση του συλλογικού καλού ως κίνητρο για την λήψη των προσωπικών αποφάσεών μας.

“Επέλεξε τον χρηματισμό ως συνειδητή ομολογία πως τελικά το χρήμα είναι αποκλειστικό κίνητρο ακόμη και για πράξεις που σχετίζονται με την ατομική και συλλογική υγεία”

Αυτή η σκέψη που έγινε πολιτική επιλογή, είναι άξιο απορίας από ποιόν έγινε. Σίγουρα από ανθρώπους που μας κυβερνούν σήμερα. Αλίμονο στον Ελληνικό λαό!

Χάθηκε κάποιος από την κυβέρνηση να προτείνει μια σειρά μέτρων στήριξης των νέων ανθρώπων προκειμένου το κράτος να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και να εμβολιασθούν;
Αντί της φθηνής εξαγοράς δεν υπάρχουν άλλα μέτρα, όπως, η πρακτική άσκηση με πληρωμή στα Δημόσια Πανεπιστήμια, η σύνδεση των Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας, τα αφορολόγητα πρώτα χρόνια στο ξεκίνημα των νέων επιχειρηματιών, η πλήρης απασχόληση απέναντι στις ελαστικές μορφές εργασίας, η πληρωμή των υπερωριών τους, η κρατική βοήθεια για να κάνουν την δική τους οικογένεια και πολλά άλλα που θα κάνουν τη ζωή των νέων ανθρώπων καλύτερη;

Όμως αυτές είναι οι αρχές της Σοσιαλδημοκρατίας που το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στηρίζει και σ’ αυτές πιστεύει και αυτές προωθεί στην Ελληνική κοινωνία για να οδηγήσει την Ελλάδα στον δρόμο της Προόδου, της Δημοκρατίας των Αρχών και των Αξιών. Αλλά, σήμερα, μας κυβερνά η Δεξιά της Νέας Δημοκρατίας”.

ΚΙΝΑΛ Μεσσηνίας: Η Κυβέρνηση επέλεξε τον χρηματισμό των νέων ως αποκλειστικό κίνητρο για τον εμβολιασμό
To Top