ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ: Η κατακραυγή των πολιτών αναγκάζει την κυβέρνηση να βάλει σε διατίμηση τα τεστ

«Γιατί οι πολίτες υποχρεώθηκαν να πληρώσουν εκατομμύρια ευρώ παραπάνω. Και μάλιστα ορισμένες φορές σε αμφίβολης ποιότητας τεστ», διερωτάται η Χαριλάου Τρικούπη.

“Απόλυτα συνειδητά η κυβέρνηση επέτρεψε την αισχροκέρδεια με τα τεστ, πράξη υπέρ των μεγάλων συμφερόντων και σε βάρος των πολλών”, υποστηρίζει το Κίνημα Αλλαγής, σχολιάζοντας την κυβερνητική απόφαση για τιμή πλαφόν στα τεστ για κορονοϊό.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ

«Επί 8 μήνες η Κυβέρνηση επέτρεπε συνειδητά σε ιδιωτικά εργαστήρια να αισχροκερδούν με την τιμή αλλά και την ποιότητα των τεστ για τον COVID -19. Χρεώνοντας τα ακόμη και 10 φορές πάνω από την τιμή αγοράς.

Παρά τις προειδοποιήσεις και τις προτάσεις της Φώφης Γεννηματά από τον Μάρτιο για την διατίμηση τους και την λήψη μέτρων προστασίας των πολιτών.

Η κατακραυγή των πολιτών τους αναγκάζει σε διατίμηση. Όχι όμως ακόμη στην απαίτηση πιστοποίησης εργαστηρίων και αντιδραστηρίων. Για να ευνοηθούν ποιοι άραγε;

Το μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα για τη ΝΔ όμως παραμένει. Δεν αναιρείται από την χθεσινή απόφαση.

Γιατί οι πολίτες υποχρεώθηκαν να πληρώσουν εκατομμύρια ευρώ παραπάνω. Και μάλιστα ορισμένες φορές σε αμφίβολης ποιότητας τεστ.

Γιατί οι υψηλές χρεώσεις εμπόδισαν πολλούς να κάνουν τεστ, πράγμα που συνέβαλε στην εξάπλωση της πανδημίας.

Δεν περιμένουμε εξηγήσεις. Γιατί ότι έκανε η Κυβέρνηση ήταν απόλυτα συνειδητό. Υπέρ των μεγάλων συμφερόντων, εις βάρος των πολλών.

Αλλά θα κριθεί για αυτό από τον ελληνικό λαό».

ΚΙΝΑΛ: Η κατακραυγή των πολιτών αναγκάζει την κυβέρνηση να βάλει σε διατίμηση τα τεστ
To Top