ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ: «Επίδομα 800 ευρώ και στους δικηγόρους»

Οκτώ βουλευτές του ΚΙΝΑΛ, με επικεφαλής την Νάντια Γιαννακοπούλου, ζήτησαν αν δοθεί το επίδομα των 800 ευρώ και στους δικηγόρους.

Οι βουλευτές με επικεφαλής τη Νάντια Γιαννακοπούλου, ως Κοινοβουλευτική Υπεύθυνη του Τομέα Δικαιοσύνης του Κινήματος Αλλαγής, αλλά και ως Δικηγόρος,,σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες, εξαιρούνται οι δικηγόροι της καταβολής του έκτακτου επιδόματος των 800 ευρώ, τη στιγμή μάλιστα που με κυβερνητική απόφαση ανεστάλη υποχρεωτικά η λειτουργία όλων των Δικαστηρίων, καθώς και των Υποθηκοφυλακείων και Κτηματολογικών Γραφείων της χώρας προκειμένου να περιοριστεί η διάδοση του κορωνοϊού. Αυτό συμπαρασύρει, σημειώνουν, και τους ασκούμενους δικηγόρους.

Το ΚΙΝΑΛ αναφέρει πως δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό τη μία ημέρα η κυβέρνηση να καθησυχάζει έναν ολόκληρο κλάδο και να τον ενημερώνει πως οι Νομικές Δραστηριότητες με Κωδικό Αριθμό Δραστηριότητας (ΚΑΔ 6910) είναι ανάμεσα στους κλάδους που πλήττονται από την εξάπλωση του κορωνοϊού και ως εκ τούτου θα επιδοτηθούν και την επομένη, να δηλώνει πως η κυβέρνηση θα προσφέρει στους επιστήμονες σεμινάρια αντί των 800 ευρώ.

ΚΙΝΑΛ: «Επίδομα 800 ευρώ και στους δικηγόρους»
To Top