Επί Σκηνής

“Κι αν χάθηκε κι αν βρέθηκε, τον κόσμο ονειρεύτηκε!”: Την Κυριακή στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας

Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, στις 7.30 μ.μ., το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας συμμετέχει στις δράσεις που διοργανώνει το Σωματείο Αφηγητριών/τών Ιστορητριών/-ών Ελλάδας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αφήγησης 2022.
Το θέμα των ιστοριών για την φετινή χρονιά είναι ‘’Lost and found ” ή αλλιώς “Κι αν χάθηκε κι αν βρέθηκε, τον κόσμο ονειρεύτηκε!”.

Η Χριστίνα Δίμιζα, η Λίλλυ Τριαντάρη και ο Σπύρος Τσίρος μοιράζονται ιστορίες που φωτίζουν τον δρόμο, σε αυτό το άγνωστο μονοπάτι που διανύουμε ως ανθρωπότητα, προσφέροντάς τες απλόχερα σε κάθε “παιδική ψυχή”!

Ταυτόχρονα με την εκδήλωση στην Καλαμάτα, μέλη του Σωματείου Επαγγελματιών Αφηγητριών/-τών Ιστορητριών/-τών Ελλάδας θα πραγματοποιήσουν αφηγήσεις στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην Κέρκυρα.
Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να ταξιδέψετε στα μυστικά μονοπάτια των ιστοριών μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε, είτε τηλεφωνικά στο 27210-21881 κάθε απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή ή απλά στέλνοντας ένα email στην ηλεκτρονική διεύθυνση dimodkal@gmail.com.

-Σημαντικό είναι να τονίσουμε πως όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε “αμιγείς χώρους” για εμβολιασμένους και νοσήσαντες , με όλα τα μέτρα προστασίας που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
-Είσοδος ελεύθερη.

“Κι αν χάθηκε κι αν βρέθηκε, τον κόσμο ονειρεύτηκε!”: Την Κυριακή στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας
To Top