Τουρισμός

Κερδίστε ένα διήμερο στη Μάνη απο την «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»

Οι υποστηρικτές των δράσεων του ΟΠΑΠ μπορούν τώρα να διεκδικήσουν δύο ταξίδια στη Μάνη

Δύο καλοκαιρινά δώρα περιμένουν τα μέλη της «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» ως επιβράβευση για τη συμμετοχή του στις πρωτοβουλίες Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ, που χάρισαν παιδικά χαμόγελα.

Οι υποστηρικτές των δράσεων του ΟΠΑΠ μπορούν τώρα να διεκδικήσουν δύο ταξίδια στη Μάνη, αρκεί να κατεβάσουν δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς» και να συμμετάσχουν στις δοκιμασίες. Όσο παίζουν, συγκεντρώνουν πόντους που τους φέρνουν πιο κοντά στο έπαθλο, το οποίο περιλαμβάνει ένα διήμερο στο Kyrimai Hotel και ένα cooking class με τον chef του ξενοδοχείου. Νικητές θα αναδειχθούν τα δύο μέλη της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ» που θα συγκεντρώσουν τους περισσότερους πόντους έως τις 9 Σεπτεμβρίου.

Το δώρο για κάθε νικητή περιλαμβάνει:

·Δύο (2) διανυκτερεύσεις στις 28-29 Σεπτεμβρίου 2019, για δύο (2) άτομα με πρωινό στο ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο KYRIMAI στο Γερολιμένα (Λακωνική Μάνη)

·Δωροεπιταγή καυσίμων κίνησης αξίας 150€

·Μαθήματα γαστρονομίας με τον chef του ξενοδοχείου

Το πρόγραμμα ξεκίνησε την Παρασκευή 09-08-2019 και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 09-09-2019 και ώρα 23:59.

Οι νικητές θα αναδειχθούν την Τρίτη 10-09-2019 και ώρα 14:00 στην Θεσσαλονίκη με την παρουσία συμβολαιογράφου μέσα από λίστα με τους συμμετέχοντες – χρήστες και θα είναι οι πρώτοι δυο (2) που θα έχουν συγκεντρώσει πρώτοι τους περισσότερους πόντους κατά την ημερομηνία λήξης του Προγράμματος.

 

Κερδίστε ένα διήμερο στη Μάνη απο την «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»
To Top