Ψυχολογία

ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας: Σεμινάριο για ζευγάρια-ΦροντίΖΟΥΜΕ τη μεταξύ μας σχέση

Η Επιστημονική Ομάδα του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Μεσσηνίας σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ θα υλοποιήσει Σεμινάριο για Ζευγάρια με τίτλο: «ΦροντίΖΟΥΜΕ τη συντροφική μας σχέση». Σκοπός του σεμιναρίου είναι η βελτίωση της ποιότητας στη συντροφική σχέση αλλά όχι η θεραπεία ζευγαριών που βιώνουν αυτόν τον καιρό ή και για χρόνια συγκεκριμένες δυσκολίες.

Η θεματολογία θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα: «Το ζευγάρι στον κύκλο ζωής της οικογένειας», «Αναγνώριση & κατανόηση των διαφορετικών αναγκών μεταξύ αντρών & γυναικών», «Τρόποι για την βελτίωση της επικοινωνίας», «Αυτονομία & συντροφικότητα», «Οι δυσκολίες ως προκλήσεις στη συντροφική σχέση», «Τα όνειρά μας για το μέλλον της σχέσης ως αποθέματα για την βελτίωση της σχέσης μας σήμερα».

Το σεμινάριο για Ζευγάρια θα διεξαχθεί σε έξι (6) δίωρες συναντήσεις με πρώτη συνάντηση το Σάββατο 7 Νοεμβρίου. Ημερομηνίες διεξαγωγής: 7/11, 14/11, 21/11, 28/11, 5/12, 12/12 στις 18:00- 20:00 στο χώρο του ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ. Μεσσηνίας– Χρυσοστόμου Σμύρνης 56- Καλαμάτα.

 

  • Η ομάδα θα λειτουργήσει με περιορισμένο αριθμό ατόμων (έως 5 ζευγάρια).
  • Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα (τήρηση αποστάσεων, χρήση μάσκας και αντισηπτικών).
  • Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο του ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ. 27210-84009 και ώρες 9:00π.μ.- 15:00μ.μ. έως Παρασκευή 30/10/2020.
  • Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Το εκπαιδευτικό υλικο του σεμιναρίου βασίζεται σε υλικό του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας «Καλλίπολις».

 

Η συμμετοχή στο Σεμινάριο Ζευγαριών είναι δωρεάν

 

ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας: Σεμινάριο για ζευγάρια-ΦροντίΖΟΥΜΕ τη μεταξύ μας σχέση
To Top