ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΠ Μεσσήνης: Όλα έτοιμα για τα σημερινά εγκαίνια

Πυρετώδεις είναι οι εργασίες που γίνονται στο ΚΕΠ Μεσσήνης, στο ανακαινισμένο κτήριο του παλιού Ειρηνοδικείου για τα επίσημα εγκαίνια απόψε στις 20.30.

Από το πρωί συνεργεία καθαριότητας καθαρίζουν τους εσωτερικούς χώρους αλλά και τους εξωτερικούς, ενώ στην αίθουσα της Φιλαρμονικής ολοκληρώνονται οι εργασίες τοποθέτησης της ηχομόνωσης περιμετρικά του χώρου, παρουσία του μαέστρου, Γιώργου Μουνδρουλέα.

Στο κτήριο θα στεγαστούν εκτός απο το ΚΕΠ της Μεσσήνης, η Φιλαρμονική του Δήμου, και η νεοσυσταθείσα Υπηρεσία Δόμησης (Πολεοδομία) του Δήμου Μεσσήνης.


Η είσοδος της Δημοτικής Φιλαρμονικής Μεσσήνης

Να σημειωθεί ότι το ΚΕΠ του Δήμου ήδη λειτουργεί και εξυπηρετεί πολίτες στον νέο χώρο. Πρόσφατα έγινε η μετεγκατάστασή του από τα γραφεία του Δήμου στην Πλατεία Καρατζά, στο ακίνητο στο οποίο στεγαζόταν το Ειρηνοδικείο Μεσσήνης, επί των οδών Κολοκοτρώνη και Κυθήρων, στο κέντρο της πόλης.

Να υπενθυμίσουμε ότι τo συγκεκριμένο ακίνητο περιήλθε στην περιουσία του Δήμου Μεσσήνης στις 21 Μαρτίου 2016 ύστερα από το συμφωνητικό αγοραπωλησίας που υπογράφηκε μεταξύ του Δημάρχου Μεσσήνης, Γεωργίου Τσώνη και του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιου Πιτσιόρλα.

Τα νέα τηλέφωνα επικοινωνίας του ΚΕΠ Μεσσήνης είναι:

2722360200
2722360208
2722360209
Φαξ:
2722360210

Απόψε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων θα απονεμηθούν και τα βραβεία στους νικητές του Διαγωνισμού Φωτογραφίας“ο Δήμος Μεσσήνης μέσα από τον φακό”, που διοργάνωσε πρόσφατα ο Δήμος Μεσσήνης. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στους χώρους του κτηρίου.

ΚΕΠ Μεσσήνης: Όλα έτοιμα για τα σημερινά εγκαίνια
To Top