Υγεία

Κέντρο Υγείας Μελιγαλά: Παράδοση 450 rapid test από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Άγγελου Χρονά στο Κέντρο Υγείας Μελιγαλά

Συνεχίζονται οι επισκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Πελοποννήσου Άγγελου Χρονά σε Υγειονομικές δομές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Σειρά είχε το Κέντρο Υγείας Μελιγαλά στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, όπου ο κ. Χρονάς συναντήθηκε με την Επιστημονικά Υπεύθυνη Γενική Ιατρό Ποθητή Βουτσινά καθώς και με γιατρούς , νοσηλευτές και διοικητικούς υπαλλήλους του Κέντρου Υγείας, αλλά και με διασώστες του ΕΚΑΒ.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν θέματα λειτουργίας του Κέντρου Υγείας και πώς θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που υπάρχουν και ποια θα είναι προς αυτήν την κατεύθυνση η συνεισφορά της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης του κ. Χρονά στο Κέντρο Υγείας Mεγαλόπολης έγινε και η παράδοση 450 rapid test, τα οποία παρέδωσε εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.
Να σημειώσουμε πως ο κ. Χρονάς συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ιατρών των Κέντρων Υγείας Ηλία Μανδηλάρη, με τον οποίο συζήτησαν θέματα ενίσχυσης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, η οποία κρίνεται πολύ σημαντική, όπως φάνηκε και στη διάρκεια της πανδημίας.
Οι επαφές και οι συναντήσεις του κ. Χρονά με φορείς της Υγείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνεχιστούν.

Κέντρο Υγείας Μελιγαλά: Παράδοση 450 rapid test από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
To Top