Υγεία

Κέντρο Υγείας Καλαμάτας: Μπήκε το νέο ακτινολογικό συγκρότημα

Εξοπλίστηκε το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας με τον νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό. Από χθες διαθέτει πλέον ένα σύγχρονο ψηφιακό ακτινολογικό συγκρότημα, εξοπλισμό που ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος.

MΠΕΖΟΣ: “ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!”

“Μια σημαντική στιγμή σήμερα! Πριν κάποιους μήνες η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας με απόφαση της χρηματοδότησε με 370.000€ την προμήθεια νέου ιατροτεχνολογικου εξοπλισμού του Κέντρου Υγείας ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και μας έδωσε τότε “την εντολή” να τρέξουμε γρήγορα τις διαγωνιστικές διαδικασίες. Σήμερα και σε προσωπικό επίπεδο νοιώθω μια βαθιά ηθική ικανοποίηση αφού ολοκληρώνεται η εγκατάσταση και του τελευταίου μηχανήματος, που είναι ένα σύγχρονο ψηφιακό ακτινολογικό συγκρότημα και που ποτέ πριν δεν είχε το Κέντρο Υγείας.

Ένα Κέντρο Υγείας, που σε καθημερινή βάση επισκέπτονται από 1000 έως 1.100 άτομα. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου και στο Διευθυντή του Κ. Υ κο Παναγιώτη Κατσαφάδο!” αναφέρει στην ανάρτησή του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος.

Κέντρο Υγείας Καλαμάτας: Μπήκε το νέο ακτινολογικό συγκρότημα
To Top