ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Κέντρο Υγείας και το Επιμελητήριο επισκέφτηκε η Πέγκυ Νίκα

Στο Κ.Υ. Καλαμάτας η υποψήφια Βουλευτής Πέγκυ Νίκα

Την πολύ σημαντική πρόοδο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Καλαμάτας είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει η Υποψήφια Βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Πέγκυ Νίκα, κατά την επίσκεψή της στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας. Η κ. Νίκα συναντήθηκε με το Διευθυντή του Κ.Υ., ιατρό πνευμονολόγο, Γιώργο Λαφαζάνο, και τον αναπληρωτή Διευθυντή ιατρό γενικής ιατρικής, Δημήτρη Μαστοράκη, οι οποίοι της εξέθεσαν τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει στην διοργάνωση του Κέντρου Υγείας και την προσπάθεια που καταβάλλουν για την πλήρωση των κενών θέσεων ιατρικού προσωπικού η οποία, εν πολλοίς, έχει στεφθεί με επιτυχία. Αναφερόμενος στον θεσμό του Προσωπικού Ιατρού, ο κ. Λαφαζάνος το χαρακτήρισε πολύ σημαντικό βήμα που θα λύσει το πρόβλημα του συνωστισμού ασθενών στα εξωτερικά ιατρεία τόσο του Νοσοκομείου όσο και του Κ.Υ. Καλαμάτας. Η κυρία Νίκα, η οποία επισκέπτεται συχνά τις δημόσιες δομές υγείας, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Κ.Υ., τονίζοντας ιδιαίτερα ότι, πρέπει όλοι να στηρίζουμε το ΕΣΥ διότι έτσι διασφαλίζεται το πιο σημαντικό αγαθό του ανθρώπου που είναι η υγεία.

Πέγκυ Νίκα: Η Μεσσηνία έχει πολλές δυνατότητες

Εποικοδομητική συνάντηση είχε η Υποψήφια Βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Πέγκυ Νίκα, με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Βαγγέλη Ξυγκώρο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Μ. Τρίτης, στα γραφεία του Επιμελητηρίου και σε εγκάρδια ατμόσφαιρα.

Η κυρία Νίκα ενημερώθηκε εκτενώς για τις δράσεις και πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου, όχι μόνο στον επιχειρηματικό τομέα, αλλά και στην προβολή της Μεσσηνίας, για τα πλεονεκτήματα του Νομού, τις ευκαιρίες και τις προοπτικές ανάπτυξής του.
Η Υποψήφια Βουλευτής, επιχειρηματίας και η ίδια, επισήμανε ότι η Μεσσηνία έχει πάρα πολλές δυνατότητες ανάπτυξης και σε πολλούς τομείς. Πρόσθεσε δε ότι η ύπαρξη θεσμικού πλαισίου  υγειούς επιχειρηματικότητας είναι στις προτεραιότητες της Νέα Δημοκρατίας, διότι μόνο έτσι θα απελευθερωθούν οι δημιουργικές δυνάμεις της Μεσσηνίας, αυτές που μπορούν να οδηγήσουν στην πραγματική πρόοδο. «Άλλωστε», πρόσθεσε, «γνωρίζω καλά ότι η Μεσσηνία έχει πολλές δυνατότητες και η πρόοδός της είναι το βασικότερο κίνητρο της καθόδου μου στην πολιτική».

Το Κέντρο Υγείας και το Επιμελητήριο επισκέφτηκε η Πέγκυ Νίκα
To Top