ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Κεντρικόν”: Συνεχίζει την προσφορά γευμάτων – 2.500 μερίδες μέχρι σήμερα!

2.500 ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΝΕΜΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ

Για δέκατη Κυριακή αλλά για 11η φορά – λόγω και της παραμονής των Χριστουγέννων-, συνεχίστηκε σήμερα η προσφορά καλομαγειρεμένου και ποιοτικού φαγητού σε συνανθρώπους μας από το μεζεδοπωλείο “ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ” στην Καλαμάτα.

Περισσότερες από 200 μερίδες φαγητού παρέλαβαν όσοι είχαν δηλώσει έγκαιρα συμμετοχή από την πόρτα του καταστήματος, με διακριτικότητα και τάξη ενώ αρκετές μερίδες διανεμήθηκαν κατ’ οίκον από εθελοντές που και σήμερα πρόσφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους σε όλα τα πόστα.

 

Σήμερα οι σεφ ετοίμασαν χοιρινό κρέας με πατάτες στο φούρνο, και ετοιμάστηκαν 200 πακέτα μαζί με τυροκομικά, σαλάτα, φρέσκο ψωμί και μπισκότα βρώμης για τα παιδιά.

Στο σημερινό γεύμα σημαντική ήταν η προσφορά της AUTO ΛΑΓΙΑΚΟΣ που πρόσφερε τα κρέατα, η εταιρία ΠΑΠΑΤΑΚΗΣ τις πατάτες, το Εργαστήρι Χριστόπουλος το ψωμί, ο ΠΟΛΥΦΗΜΟΣ τα τυροκομικά και από την πρώτη ημέρα εξίσου σημαντική είναι η προσφορά της ΕΥΡΩΕΜΠΟΡΙΚΗΣ του Βαγγέλη Μπούχαλη.

Ο ιδιοκτήτης του “ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ” Παναγιώτης Μπούχαλης μαζί με την ομάδα εθελοντών, θα συνεχίσουν την προσφορά αυτή μέχρι να ανοίξει και πάλι η εστίαση, ενώ συνολικά μέχρι σήμερα και τις 11 φορές, έχουν μοιραστεί περίπου 2.500 μερίδες φαγητού!

Μιλώντας στο Messinialive οι σεφ Αλέξανδρος Παπαδάκης και Πέτρος Βρυώνης τόνισαν πως η πράξη αλληλεγγύης θα συνεχιστεί και απευθύνουν κάλεσμα να βοηθήσει όποιος συνάδελφός τους ή επιχειρηματίας στην δράση αυτή.

To Top