ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Κεντρικόν”: Προσφέρει 100 μερίδες φαγητού σε πολίτες που έχουν ανάγκη

Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει για άλλη μια φορά το κατάστημα “Κεντρικόν” που βρίσκεται στην πλατεία Δημαρχείου στο κέντρο της Καλαμάτας. Ο Παναγιώτης Μπούχαλης μαζί με όλους τους εργαζόμενους πήραν μια σπουδαία πρωτοβουλία να ετοιμάσουν και να προσφέρουν, ακόμα και να διανείμουν κατ’ οίκον, 100 μερίδες φαγητού το μεσημέρι της Κυριακής 15 Νοεμβρίου.

H ανακοίνωση του “Κεντρικόν”

Θέλοντας να δώσουμε βοήθεια σε όποιον το έχει ανάγκη σε αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε, όπως στις αρχές του φθινοπώρου που προσφέραμε φαγητό σε 10 οικογένειες καθημερινά, έτσι και τώρα την Κυριακή 15/11 το μεσημέρι μετά τις 14:00, θα προσφέρουμε 100 μερίδες φαγητού σε πακέτο από το κατάστημα μας !!!
Αν γνωρίζετε ανήμπορες οικογένειες, μην διστάσετε να μας στείλετε μήνυμα εδώ και εμείς θα παραδώσουμε το φαγητό κατ οίκον.
Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα υγιεινής και οι αποστάσεις κατά την παράδοση.
Εάν γνωρίζετε κάποιον που έχει οικονομικό πρόβλημα και περνάει δύσκολα και πόσο μάλλον εάν υπάρχουν παιδιά, ενημερώστε τον, θα είμαστε εκεί να τους βοηθήσουμε την Κυριακή.💕
Στείλτε μας μήνυμα για να σας κρατηθεί φαγητό ή εάν θέλετε να σας παραδοθεί για οποιονδήποτε δικό σας λόγο κατ οίκον.
Κοινοποιήστε εάν μπορείτε και θέλετε.
Ενωμένοι πάντα πετυχαίνουμε πολλά !!!

Η διαδικασία θα γίνει ως εξής: Όποιος ενδιαφέρεται θα τηλεφωνήσει από τις 10:30 το πρωί και θα δηλώσει το όνομά του και τον αριθμό μερίδων. Θα προσέρχεται μετά τις 13:30 στο κατάστημα, θα λαμβάνει χαρτάκι προτεραιότητας θα ετοιμάζεται το πακέτο και θα αποχωρεί. Μέσα στο κατάστημα δεν θα εισέρχεται κανένας.

info http://www.kentrikonkalamata.gr/

2721 086300

“Κεντρικόν”: Προσφέρει 100 μερίδες φαγητού σε πολίτες που έχουν ανάγκη
To Top