ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Κεντρικόν”: Νέο ρεκόρ διανομής μερίδων φαγητού και δώρων!

ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΙΣ 300 ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΟΡΗΓΩΝ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΙ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Όσο παει και μεγαλώνει η εθελοντική δράση του “Κεντρικόν”, αφού συνεχίστηκε σήμερα Κυριακή 24 Ιανουαρίου για 14η φορά η παρασκευή και διανομή φρέσκου, ποιοτικού φαγητού σε οικογένειες κι άτομα που έχουν δηλώσει συμμετοχή σε αυτή την δράση αγάπης κι αλληλεγγύης, από το μεζεδοπωλείο. Μάλιστα σήμερα καταγράφηκε νέο ρεκόρ με τις μερίδες να φτάνουν τις 290! Από την αρχή της εθελοντικής δράσης οι μερίδες που έχουν διανεμηθεί έχουν φτάσει τις 3.300!

Για άλλη μια φορά, με το ίδιο μεράκι και την διάθεση προσφοράς, μια μεγάλη ομάδα εθελοντών συναντήθηκε στο κατάστημα του Παναγιώτη Μπούχαλη νωρίς το πρωί και το μεσημέρι διανεμήθηκαν με ασφάλεια και διακριτικότητα 295 μερίδες φαγητού.

Σε περιπτώσεις οικογενειών με μικρά παιδιά γέμισαν κούτες μαζί με παιχνίδια και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, με αξιοσημείωτη την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης παιχνιδιών, ρούχων αλλά και τροφίμων μιας ομάδας εθελοντών από την Πύλο μαζί με την Μάγδα Καστόρα, η οποία μίλησε στο Messinialive.
Πολύτιμη ήταν για άλλη μια φορά η βοήθεια εθελοντών που κάθε Κυριακή εμφανίζονται και νέα άτομα πρόθυμα να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια που δίνει τροφή και χαρά σε δεκάδες συνανθρώπους μας και θα συνεχιστεί και τον Φεβρουάριο!

To Top