ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Κεντρικόν”: Μοίρασαν Χριστουγεννιάτικα πακέτα αγάπης κι αλληλεγγύης

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ, ΓΛΥΚΑ, ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΚΟΥΤΕΣ ΣΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ – ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ Η ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ 7η ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

Τι κι αν σήμερα είναι Χριστούγεννα; Η ομάδα των εργαζομένων και των εθελοντών στο μεζεδοπωλείο “Κεντρικόν” στην Καλαμάτα, πιστή στο καθιερωμένο ραντεβού αγάπης κι αλληλεγγύης μοίρασε απλόχερα σε πολλά σπίτια με διανομέα τον Αη Βασίλη φαγητό, κρασιά, γλυκά, ρούχα και δώρα! Ο αριθμός ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αλλά μικρή σημασία έχει…

Καλομαγειρεμένο μοσχαράκι για το εορταστικό μενού!

Γέμισε με κούτες ο χώρος του ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ

Σημασία έχει που όλα τα παιδιά της ομάδας, άφησαν για λίγες ώρες τα σπίτια τους κι επέλεξαν να χαρίσουν χαμόγελα και ικανοποίηση σε συνανθρώπους μας που σε καμία περίπτωση – ειδικά σήμερα – δεν πρέπει να μην απολαμβάνουν τα αγαθά της μεγάλης γιορτής!

Τα δώρα μοίρασε ο …Αη Βασίλης!

Δεκαπέντε συνολικά εθελοντές επέλεξαν να περάσουν το πρωινό των Χριστουγέννων μοιράζοντας αγάπη!

Σήμερα δεν έφυγαν για διανομή πακέτα αλλά κούτες! Κούτες γεμάτες με πράγματα που κάθε σπίτι ίσως δεν είχε την δυνατότητα να αγοράσει. Κι αυτό χάρη στην εθελοντική εργασία αρκετών παιδιών αλλά και χορηγών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ιδιοκτήτη της επιχείρησης Παναγιώτη Μπούχαλη, που συνέχισε για 7η εβδομάδα την δωρεά αυτή και θα συνεχίσει και την επόμενη.

Η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι τα παιδικά χαμόγελα!

Υποστηρικτές της σημερινής δράσης ήταν η Ευρωεμπορική που έχει καθιερωθεί ως ένας βασικός χορηγός, η Μάνα Γη της οικογένειας Πιτσιλή, το Εργαστήρι του Παύλου Χριστόπουλου, τα τυροκομικά ΠΟΛΥΦΗΜΟΣ, το βραβευμένο οινοποιείο ΨΑΡΟΥΛΗ από τη Βασιλάδα του Δήμου Μεσσήνης, ο Στέλιος Μητσέας πρόσφερε τυροκομικά, η εταιρία START PC Σταύρος Στούπας Πληροφορική, o Βαγγέλης Λαδάς και η εταιρεία του GreatWay, ο Χρήστος Συκάς και φυσικά το ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ και ο Παναγιώτης Μπούχαλης.

To Top