ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Κεντρικόν”: Και σήμερα διανεμήθηκαν 235 μερίδες φαγητού!

Συνεχίστηκε και σήμερα Κυριακή 17 Ιανουαρίου για 13η φορά η παρασκευή και διανομή φρέσκου, ποιοτικού φαγητού σε οικογένειες κι άτομα που έχουν δηλώσει συμμετοχή σε αυτή την δράση αγάπης κι αλληλεγγύης, από το μεζεδοπωλείο “Κεντρικόν”. Από την αρχή οι μερίδες που έχουν διανεμηθεί έχουν φτάσει τις 3.000!

Για άλλη μια φορά, με το ίδιο μεράκι και την διάθεση προσφοράς, μια μεγάλη ομάδα εθελοντών συναντήθηκε στο κατάστημα του Παναγιώτη Μπούχαλη νωρίς το πρωί και το μεσημέρι διανεμήθηκαν με ασφάλεια και διακριτικότητα 235 μερίδες φαγητού. Σε περιπτώσεις οικογενειών με μικρά παιδιά γέμισαν κούτες μαζί με παιχνίδια και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Οι προσφορές προϊόντων συνεχίστηκαν και αυτή την Κυριακή με έναν ανώνυμο ιδιώτη να προσφέρει το κρέας που μαγείρεψαν οι σεφ, το κατάστημα “Γεύσεις Μάνας Γης” του Δημήτρη και Σωτήρη Πιτσιλή πρόσφερε τα ζυμαρικά, ο Γιάννης Αλεξόπουλος την μαναβική με ολόφρεσκα μεσσηνιακά προϊόντα, το “Εργαστήρι” του Παύλου Χριστόπουλου πρόσφερε το ψωμί, σταθερά στηρίζει η Ευρωεμπορική, ενώ πολύτιμη ήταν η προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης παιχνιδιών, ρούχων αλλά και τροφίμων μιας ομάδας εθελοντών από την Πύλο μαζί με την Μάγδα Καστόρα.

Όπως μας είπαν οι συντελεστές αυτής της προσπάθειας, η εθελοντική δράση θα συνεχιστεί ενώ όποιος θέλει να συνεισφέρει ή να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει με το “Κεντρικόν”.

To Top