ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κεντρική Αγορά Καλαμάτας: Γούρια κι ευχές μοίρασε ο Δήμαρχος

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: “Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ” – ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ένα συμβολικό δώρο που δεν είναι άλλο από το γούρι της νέας χρονιάς κι ευχές, μοίρασε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας το πρωί της Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου. Μαζί του στην επίσκεψη σε όλα τα καταστήματα, ήταν ο πρόεδρος της Κεντρικής Αγοράς Τάσος Αγγελής, ο Διευθυντής της ΚΑΚ Νίκος Κωτσάκος και εργαζόμενοι.

Ο Δήμαρχος μετά την επίσκεψή του τόνισε: “Η Αγορά είναι ένα ζωντανό κύτταρο της πόλης κι εμείς συνεχίζουμε την ποιοτική και ουσιαστική αναβάθμισή της. Την χρονιά που φεύγει έγινε μια τεράστια προσπάθεια από όλους και ειδικά από τον Πρόεδρο και τον Διευθυντή και καταφέραμε να μην κλείσει η Αγορά που ήταν κι ο μεγάλος μας στόχος κι ελπίζω το πρόσημο να είναι θετικό, ενώ ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι καλύτερη για όλους”.

Από την πλευρά του ο Τάσος Αγγελής δήλωσε: “Πήραμε αναγκαία μέτρα που ίσως κάποιους να τους στεναχωρήσαμε όμως η επιτυχία ανήκει κυρίως στον Δήμαρχο που έδωσε τις σωστές κατευθύνσεις και πιστεύω ότι πράγματι το πρόσημο είναι θετικό”.

Παράλληλα ο Δήμαρχος έκανε και μια επιτόπια επιθεώρηση των έργων και των παρεμβάσεων που γίνονται στην Αγορά, η οποία θα λειτουργήσει κανονικά στις ημέρες της, δηλαδή την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021, προκειμένου τα νοικοκυριά να προμηθευτούν τα ποιοτικότερα και στις καλύτερες τιμές προϊόντα για το γιορτινό τους τραπέζι.

To Top