ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεντρική Αγορά Καλαμάτας: Επισκευάστηκαν οι 18 πυροσβεστικές φωλιές και οι 5 θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Η ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ – ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ 18 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΦΩΛΙΕΣ – 5 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑμεΑ

Συνεχίζονται οι ενέργειες και οι εργασίες αναβάθμισης της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας και από το νέο πρόεδρο Γιάννη Δούβα. Συγκεκριμένα αυτό το διάστημα ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στην επισκευή και λειτουργική αναβάθμιση των 18 πυροσβεστικών φωλιών που υπάρχουν στην Αγορά Καλαμάτας, ενώ έγινε νέα νέα σήμανση στις πέντε θέσεις παρκαρίσματος που υπάρχουν στο νότιο, βόρειο και κεντρικό πάρκινγκ της αγοράς.

Ο Γιάννης Δούβας και λόγω επαγγέλματος μας έκανε επίδειξη λειτουργίας των επισκευασμένων πυροσβεστικών φωλιών της Αγοράς που διαθέτουν άφθονο νερό, ως μια πρώτη άμεση επέμβαση σε περίπτωση φωτιάς.

Έτσι θωρακίζεται καλύτερα σε περίπτωση πυρκαγιάς ο χώρος που διαθέτει μεγάλες ποσότητες νερού, ενώ παράλληλα οι επισκέπτες της ΚΑΚ ατόμων με κινητικά προβλήματα, μπορούν πλέον να βρίσκουν άνετα και ευδιάκριτα τις θέσεις που θα σταθμεύσουν. Από τη πλευρά του ο Πρόεδρος της Αγοράς ζητά τον σεβασμό από όλους να μην παρκάρουν σε αυτές τις θέσεις, ενώ στηλιτεύει κάποιες πράξεις βανδαλισμού που συνέβησαν πρόσφατα στους χώρους της ΚΑΚ και στις νέες Πυροσβεστικές φωλιές.

To Top