ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεντρική Αγορά Καλαμάτας: Εκπτωτικό τρίωρο κάθε Δευτέρα για όλο το καλοκαίρι

ΤΡΙΩΡΟ “HAPPY HOUR” ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ -10% ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ KENTΡΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ

Μία νέα προωθητική ενέργεια αποφάσισε η διοίκηση της Kεντρικής Aγοράς Καλαμάτας να εφαρμόσει από την Δευτέρα 6 Ιουλίου, και κάθε Δευτέρα του καλοκαιριού, που έχει στόχο την τόνωση της επισκεψιμότητας αλλά και το όφελος των καταναλωτών.

Πολυκοσμία κι αφθονία προϊόντων. Όμως τα μέτρα προστασίας έχουν χαλαρώσει και δεν πρέπει.

Ο Τάσος Αγγελής με τον συνάδελφό του στον Δήμο Μιχάλη Αντωνόπουλο

Πολυκοσμία σήμερα στην Αγορά

Ο Δήμαρχος με τον Ηλία Αλεξέα

Ο Δήμαρχος εύχεται “καλές δουλειές” στον νέο καταστηματάρχη που δραστηριοποιείται στην Αγορά

Συγκεκριμένα, για όλες τις Δευτέρες του καλοκαιριού, όποιος επιλέξει να κάνει τα ψώνια του στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, από τα καταστήματα με το ειδικό εκπτωτικό σήμα, από τις 8:30 μέχρι τις 11:30 το πρωί, θα κερδίσει έκπτωση μείον 10% σε όλες τις αγορές του. Να επισημάνουμε πως στην ενέργεια αυτή συμμετέχει η συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων, που είδε θετικά την πρωτοβουλία αυτή. 

Σήμερα στην Αγορά βρέθηκε και ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, μετά από ένα μήνα, όπως τόνισε ο ίδιος, για να έρθει σε επαφή με τους παραγωγούς και τους εμπόρους, αλλά και με τους εκατοντάδες δημότες που έσπευσαν για τις αγορές τους στην Αγορά. Επίσης, είχε ενημερωτική συνάντηση στα γραφεία της ΚΑΚ με τον Πρόεδρό της Τάσο Αγγελή, ο οποίος και τον ενημέρωσε για όλα τα τρέχοντα θέματα αλλά και για τα προγραμματισμένα έργα που έχει αποφασίσει το ΔΣ.

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Πρόεδρος της ΚΑΚ Τάσος Αγγελής, μίλησαν στο Μessiniaive για το κλίμα που υπήρχε σήμερα αλλά και για τη νέα προωθητική ενέργεια που ξεκινάει από την Δευτέρα.

To Top