Χορός

Keep Dancing: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές και ενήλικες από το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΧΟΡΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη περσινή διεξαγωγή του εκπαιδευτικού προγράμματος Keep Dancing, το πρόγραμμα συνεχίζεται με νέο κύκλο σεμιναρίων με σκοπό την καθιέρωση εκπαιδευτικών δράσεων για μαθητές κατά τη διάρκεια του έτους.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, δίνοντας προτεραιότητα στην εκπαίδευση των μαθητών της πόλης και της ευρύτερης περιοχής και επιδιώκοντας την διεύρυνση των δράσεών του κατά τη διάρκεια του έτους, διοργανώνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Keep Dancing, το οποίο διεξάγεται σε συνεργασία με τη Δημοτική Σχολή Χορού Καλαμάτας και περιλαμβάνει σεμινάρια σύγχρονου χορού για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, με καταξιωμένους καθηγητές χορού από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σκοπός του προγράμματος είναι η καθιέρωση των εκπαιδευτικών σεμιναρίων από προσκεκλημένους καθηγητές, η εξασφάλιση υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικού περιεχομένου, η τροφοδότηση των μαθητών με σημαντικά ερεθίσματα γύρω από την τέχνη του σύγχρονου χορού καθώς και η υποστήριξη των ταλέντων της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ 

-18-19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020:  ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ – “Σύγχρονος χορός και δυναμικές της κίνησης”

-15-16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020: ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ – “Η ποιητική του σώματος , Το σώμα ως όχημα μιας εσωτερικής μεταμόρφωσης”

-14-15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020:  ΧΡHΣΤΟΣ ΞΥΡΑΦAΚΗΣ – “A dance class”

-11-12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ “Shake out the dust”

-9-10 ΜΑΪΟΥ 2020: ΜΑΡΙΑ ΔΟΥΛΓΕΡΗ “A Performer’s Craft, About Preparation”

Για πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στην επίσημη σελίδα του KDF www.kalamatadancefestival.gr

Keep Dancing: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές και ενήλικες από το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας
To Top