Το δικό μου Σχολείο

Τα ΚΔΑΠάκια θα φτιάξουν ψηφιακή πασχαλινή κάρτα ευχών με χρήση τεχνητής νοημοσύνης

Όλες οι δραστηριότητες Απριλίου από τα ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας

Tι αναφέρει ο Δήμος 

Μύρισε για τα καλά η… Άνοιξη και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Καλαμάτας έχουν προετοιμάσει για το μήνα Απρίλιο όμορφες δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους.

Πρώτα πρώτα τα ΚΔΑΠάκια μας αυτό το μήνα, θα γίνουν μικροί Παλαιοντολόγοι. Με τις οδηγίες των εκπαιδευτών του Εργαστηρίου Περιβάλλοντος και Επιστημών, τα παιδιά θα ερευνήσουν και θα φτιάξουν τα δικά τους απολιθώματα.

Έπειτα μέσα από το Εργαστήρι Τέχνης και Πολιτισμού θα «αγκαλιάσουν» τις Ημέρες Τέχνης με τη δημιουργία του δικού τους Ψηφιακού Παραμυθιού, ενώ ως μικροί Ερευνητές θα γνωρίσουν τα Μνημεία του Τόπου μας.

Το Εργαστήρι Φιλαναγνωσίας θα «ταξιδέψει» τα ΚΔΑΠάκια σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας για να γνωρίσουν τα διαφορετικά ήθη και έθιμα του Πάσχα,  ενώ θα διασκεδάσουν φτιάχνοντας τη δική τους Ψηφιακή Πασχαλινή Κάρτα Ευχών με χρήση τεχνητής νοημοσύνης στο Εργαστήρι Πληροφορικής και Ρομποτικής.

Τέλος, τον Απρίλη θα πραγματοποιηθεί και ο Μεγάλος Διαγωνισμός Σωστής Διατροφής, όπου όλα τα ΚΔΑΠάκια δεν πρέπει να ξεχάσουν να πάρουν μέρος, με τους πρώτους να κερδίζουν δώρα από το Εργαστήρι Φυσικής Αγωγής.

Όλες οι δραστηριότητες θα αναρτηθούν στα μέσα κοινωνικής μας δικτύωσης. Οι γονείς που ενδιαφέρονται τα παιδιά τους να συμμετάσχουν στις δραστηριότητές μας, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του ΚΔΑΠ τους για να δηλώσουν συμμετοχή και να λάβουν το σχετικό σύνδεσμο.

Τα ΚΔΑΠάκια θα φτιάξουν ψηφιακή πασχαλινή κάρτα ευχών με χρήση τεχνητής νοημοσύνης
To Top