ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΔΑΠ Καλαμάτας: Εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι συνάδελφοί τους είναι απλήρωτοι 2 μήνες

Τι αναφέρει στην Επιστολή Διαμαρτυρίας του το υπό σύσταση Σωματείο Εργαζομένων στα ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για το γεγονός ότι εδώ και 2 μήνες συνάδελφοί μας στα ΚΔΑΠ του Δήμου παραμένουν απλήρωτοι και απ΄ o, τι φαίνεται δεν θα πληρωθούν ούτε τον επόμενο μήνα.
Συγκεκριμένα, κάθε χρόνο με την ανανέωση της σύμβασης μας, για λόγο ανεξήγητο, υπάρχει καθυστέρηση στις πληρωμές των εργαζομένων των ΚΔΑΠ του Δήμου. Φέτος η κατάσταση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και η διοίκηση επέλεξε να πληρώσει τους μισούς εργαζόμενους στην ώρα τους, αφήνοντας τους άλλους μισούς απλήρωτους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταποκριθούν σε βασικές οικογενειακές και άλλες υποχρεώσεις.

Ζητάμε:

Να πληρωθούν άμεσα όλοι οι εργαζόμενοι στα ΚΔΑΠ και να μπει ένα τέλος στην επαναλαμβανόμενη καθυστέρηση των πληρωμών.

Καλούμε:

Όλους τους συναδέλφους μας να εγγραφούν στο νέο σωματείο για να αυξήσουμε την δύναμή μας και να διεκδικήσουμε από κοινού τα εργασιακά μας δικαιώματα”, καταλήγει στην ανακοίνωσή της η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Σωματείου Εργαζομένων στις Δημοτικές και Κοινωφελείς Επιχειρήσεις Δήμου Καλαμάτας.

Δήμος Καλαμάτας: Γραφειοκρατικοί οι λόγοι-Θα πληρωθούν τις επόμενες μέρες οι εργαζόμενοι

Από την πλευρά του Δήμου Καλαμάτας επισημαίνεται ότι η καθυστέρηση στις πληρωμές οφείλεται σε γραφειοκρατικούς λόγους από τις υπηρεσίες, που έχουν να κάνουν με την τροποποίηση του προϋπολογισμού, θέμα που έχει διευθετηθεί και τις επόμενες μέρες αναμένεται να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.

ΚΔΑΠ Καλαμάτας: Εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι συνάδελφοί τους είναι απλήρωτοι 2 μήνες
To Top