Το δικό μου Σχολείο

ΚΔΑΠ Εκπαιδευτηρίων Μπουγά: Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές εγγραφές μέσω ΕΕΤΑΑ

Οι αιτήσεις για τη συμμετοχή των παιδιών στη δράση «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» της περιόδου 2022-2023 ξεκίνησαν από Τρίτη 2 Αυγούστου και θα είναι ανοιχτές μέχρι και την Παρασκευή 12 Αυγούστου. Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.

Τα όποια δικαιολογητικά απαιτηθούν, θα αντλούνται μέσω διεπαφών, όπου αυτό είναι δυνατό ή θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά (upload) σε μορφή αρχείου pdf. Για την εξασφάλιση της συμμετοχής, κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να συμπληρώσει και να υποβάλει ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ την “Αίτηση Συμμετοχής”, στην εφαρμογή που θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.grpaidikoi.eetaa.gr, «Ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων»), ακολουθώντας τις οδηγίες του σχετικού εγχειριδίου.

Για κάθε διευκόλυνση ή βοήθεια στη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας του σχολείου: 27210 92022/92122.

Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να κρατήσετε τη θέση σας στο ΚΔΑΠ ”Οι μικροί εξερευνητές” συμπληρώνοντας απλά την ηλεκτρονική μας φόρμα: https://forms.gle/9jHtqzEdygkc5kht9
Οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσουν στις 25 Αυγούστου.

ΚΔΑΠ Εκπαιδευτηρίων Μπουγά: Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές εγγραφές μέσω ΕΕΤΑΑ
To Top